Korona bir genci daha aramızdan aldı!

Korona bir genci daha aramızdan aldı!
29 Kasım 2020

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs hergün aramızdan can almaya devam ediyor.  Bolu'da bir fabrikada çalışan 37 yaşındaki Adem Gülen uzun süre önce koronavirüsten tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını son iki ayda ciddi şekilde artışa girdi.  Bolu'da da koronavirüs vaka ve ölüm oranları artmaya devam ederken her gün aramızdan sevdiklerimizi almaya da devam ediyor.  Bolu'da bir fabrikada çalışan 37 yaşındaki Adem Gülen uzun süre önce yakalandığı  koronavirüsten tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bolu'da  ailesi ve arkadaşları tarafından çok sevilen Gülen'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Yakınları Adem Gülen'in herhangi bir kronik rahatsızlığının olmadığını belirterek bu işin çok ciddi olduğunu vaka sayılarının ve ölüm oranlarının artışa geçtiği bu dönemde genç yaşlı demeden herkesin tedbirlere uymalarını dilediler.

Bolu Gazetesi olarak Adem Gülen'e Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. 

6 yorum yapılmış

  • Hüseyin delibaltaoğlu30 Kasım 2020 - 00:35
    Allahım mekânlarını cennet eylesin inşallah kardeşim.Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
  • Metin alkuş30 Kasım 2020 - 00:36
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum kardeşim bu gidişin hiç olmadı rabbim ailesine sabırlar versin
  • Halit30 Kasım 2020 - 02:56
    Galu Inna lillah ve Inna ileyhi raciun ruhu şad mekanı cennet başınız sağolsun kıymetli kardeşim benim. rabbim istemezse yaprak oynamaz takdiri ilâhi rabbim ecri sabırlar versin sizlere.
  • Fatma arslan30 Kasım 2020 - 09:26
    Nurlar içinde yatsın
  • Uğur Öztürk30 Kasım 2020 - 10:17
    Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
  • ilknur keskin 30 Kasım 2020 - 21:57
    4 sene aynı fabrikada çaliştik bu sabah aldım ölüm haberini çok üzüldüm inanamadım rabbim mekanını cennet etsin seni hiç unutmuycaz adem gülen nurlar içinde yat

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.