Kooperatife 40 kişi alınacak

Kooperatife 40 kişi alınacak
26 Ekim 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı duyuruda, Koroğlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifine, tarımsal üretimde çalıştırılmak üzere 40 kişinin alınacağını söyledi. 

Kooperatif bünyesinde çalışmak isteyen 50 yaşını aşmamış, tarımsal üretimde çalışmak için engeli olmayan vatandaşlara seslenen Başkan Tanju Özcan, çok acil 40 kişiye ihtiyaçları olduklarını belirterek, çalışmak isteyen vatandaşların Kooperatife müracaat etmelerini istedi. 

İŞ İÇİN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ 

Kooperatif bünyesinde şuan da 120 kişinin çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bizim bu Kooperatifi kurmamızda ki temel amacımız, tarımsal üretimi artırarak kazanılan parayla personel çalıştırmak. Şuan da 160 civarında mantar üreticimiz var ve Kooperatifin diğer bölümlerinde çalışan 120 personelimiz var. Biz bu sayıyı artırmak istiyoruz. Ve yeni personele ihtiyacımız var. Burada ki kriterimiz, 50 yaşını aşmamış olmak, tarımsal üretimde çalışmak için engeli olmaması ve son 3 ay işsiz olmak. Bu kriterleri taşıyan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Kooperatifimize gidip iş müracaatında bulunsunlar veya 0374 240 10 15 nolu telefonu arayarak iş başvurusunda bulunsunlar. İlk etapta acil olarak 40 kişiye ihtiyacımız var. Bu sayının ilerleyen günlerde daha da artacağını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.