Kooperatif başkanı Cevat Çatladı oldu

Kooperatif başkanı Cevat Çatladı oldu
9 Ekim 2020

Bolu'da üretim yapan çiftçiye üretim ve pazarlama noktasında destek sağlamak için Bolu Belediyesi tarafından kurulan S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Koopetifinin başına CHP'li Meclis Üyesi Cevat Çatladı getirildi.

Temmuz ayında kurulan kooperatif özellikle kültür mantarı üretimi ve pazarlamasına sağladığı katkıyla dikkat çekmişti. 

Yeni Başkan Cevat Çatladı yaptıı açıklamada, "Kooperatif olarak alternatif ürünler geliştirerek üretimi arttırmak istiyoruz. Üretim artışına paralel olarak kooperatif olarak pazarlama noktasında da üreticimize gerekli desteği vereceğiz. Üretilen her ürün alım garantili olacak, üreticinin elinde ürün kalmayacak. Ayrıca Kılıçarslan Mahallesi bölgesinde yapılacak olan Organik ve Yöresel Ürünler Pazarındada kooperatifimiz çiftçimizin yanında olacak. Buranın projesi hazır. Seneye inşaatı tamamlayıp hemen faaliyete başlayacağız. Özellikle ilimize gelen turistler buradan alışveriş yaparak ilimiz ekonomisinede katkı sağlayacaklar. Ayrıca 1 hafta içerisinde belediyenin karşısında kooperatifin satış ofisi kurulacak. Buradada satış yapacağız" şeklinde konuştu.   

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.