Konyalıoğlu hem aday adaylığını hem de projelerini açıkladı

Konyalıoğlu hem aday adaylığını hem de projelerini açıkladı
8 Mart 2023

Genel seçimlerde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Dr. Selami Konyalıoğlu, “25’e yakın üzerinde yoğun emek verdiğim projelerim var. Ben siyaseten hizmet vermek isteyen insanların projesi yoksa bu hizmet yolunda olmaması taraftarıyım” dedi. 

Genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili aday adayları sahneye çıkmaya başladı. AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr. Selami Konyalıoğlu projelerini basın mensuplarına duyurdu. 

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Basın toplantısında aday adaylığını resmen duyuran Konyalıoğlu, “25’e yakın üzerinde yoğun emek verdiğim projelerim var. Ben siyaseten hizmet vermek isteyen insanların projesi yoksa bu hizmet yolunda olmaması taraftarıyım. Ben projeli ve çözüm önerili siyaseti ön planda tutuyorum. Tıp adamıyım ama yapımız gereği mühendis olmalıymışım diye de düşünüyorum. Ben bir sıkıntı gördüğüm zaman onunla ilgili kafa yoruyorum. Çözüm önerileri üretiyorum. Benden daha güzel çözüm önerisi üreten arkadaşlara saygılıyım. Ben projeci bir insanım. Küçüklüğümden beri zaten hayatım yoğun geçti. İlkokul 4’üncü sınıftan beri yazları bile durmadım. Simit sattım, manavlık yaptım, garsonluk yaptım. Hayatı yoğun yaşayan birisiyim. Bolu’nun her şeyini bilen birisiyim. Bolu’nun yüzde 75’ine hakim bir hareketliliğim var” dedi.

25 PROJESİNİ AÇIKLADI

Toplantıda projelerini de maddeler halinde anlatan Konyalıoğlu, "Siz değerli hemşehrilerim layık görür ve Bolu Milletvekili olarak TBMM’de görev yapmam nasip olursa Bolu’yu Türkiye’nin yaşanabilir iller sıralamasında ilk 3 şehrinden biri yapmak için gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi.

İşte açıkladığı o projeler;

1) BOLU-ALAPLI OTOYOLU; bu yolla Karadeniz Sahil Yoluna 30 dk’ya bağlanacağız,ayrıca Ereğli liman bağlantısıyla şehrimizin dış ticaretine ciddi katkı sunacağız.

2) BOLURAY; Organize Sanayi-Dağkent-Üniversite-Ömerler Hafif Raylı Sistem. 3) Sanayi kavşağı, Gölyüzü kavşağı, Üniversite Kavşağı araç alt ve üst geçitleri.

4) 28014 kişi kapasiteli BOLU STADYUMU,HİPODROMU VE MOTOR SPORLARI PİSTİ ( Ömerler köyü yakınlarında)

5) SÜRMELİ MUHİTTİN EFENDİ CAMİ VE KÜLLİYESİ (Şehir merkezinde Kızılay otoparkına)

6) TABİATIN KALBİ BOLU PARKI (Şehir merkezinde askeri lojmanların olduğu bölgeye göletli botanik park)

7) PANORAMA 1074 BOLU FETİH MÜZESİ, MİNİABOLU, BOLU GASTRONOMİ MERKEZİ, MUDURNU-GÖYNÜK KONAKLARI TURİZM MERKEZİ SEYİR CAM TERAS (Gölcük yukarısına)

9) GÖLKÖY ÇİM KAYAĞI Tesisleri

10) Eski Orman işletme müdürlüğü binasını Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bünyesine katarak merkezde muazzam bir SAĞLIK KOMPLEKSİ oluşturacağız.

11) TIP FAKÜLTESİ Hastanemizin sağlık hizmetini Kalıcı Konutlar Merkez ünitede de vermesini sağlayacağız.

12) Gerede deri sektöründen TURQUALİTY kapsamında dünya markası oluşturacağız.

13) Bolu- Alaplı otoyolunun katkısıyla Gerede ve Yeniçağa OSB’lerinde ciddi katma değerli fabrikalar kurulmasını sağlayacağız.

14) Yeniçağa Gölü çevresinde doğaya uygun tesisleşmeyle birlikte ulusal turizm hareketliliğini üst düzeye taşıyıp ekonomik canlılığı artıracağız.

15) Çaydurt - Gökçesu- MENGEN- Pazarköy - Eskipazar yolunu üst düzey şehirler arası yol statüsüne çıkartmak için gerekli yatırımı yapacağız.

16) Dörtdivan’da yerel girişimcilerimizin ortaklığında IPARD desteğiyle Türkiye’nin ilk organik kaz entegresinin kurulmasına öncülük yapacağız.

17) Kıbrıscık ilçemizde Turizm Bakanlığı destekli dağ evleri turizm konseptini yaygınlaştıracağız, Dörtdivan ilçemizle birlikte bölgeyi önemli doğa turizm merkezi haline getireceğiz.

18) Seben ilçemizde Kesenözü bölgesine 80 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi kuracağız.

19) Taşlıyayla-Seben Göletinde ulusal su sporu merkezi oluşturarak bölgeyi doğal turizm tesisleriyle önemli bir destinasyon haline getireceğiz.

20) Seben ilçemizde yerel girişimcilerimizin ortaklığında IPARD desteğiyle meyve suyu fabrikası kuracağız.

21) Mudurnu Bulanık bölgemizde HAVAALANI yapılmasına öncülük ederek,bu havaalanını iç, dış turizm ve şehrimizdeki beyaz etin yurt dışına hızlı nakliyesinde kullanacağız.

22) Mudurnu-Seben arasında kısa mesafeli ilçeler arası yol yapımını gerçekleştirerek turizm çeşitliliğimizi artıracağız.

23) MUDURNU-GÖYNÜK ortak ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ kuracağız

24) MUDURNU-NALLIHAN arasındaki AYNALIKAYA mevkisi ile GÖYNÜK ilçemizdeki HACIAYAZ mevkilerinin Tünel yöntemiyle geçilerek ulaşımı ciddi anlamda rahatlatacağız.

25) MUDURNU VE GÖYNÜK ilçe merkezlerimize merkezi bütçe marifetiyle yerel mimariyi bozmadan 300’er araçlık otopark kazandıracağız.

SELAMİ KONYALIOĞLU KİMDİR 

1971 yılında Bolu merkeze bağlı Çampınar köyünde dünyaya geldim,eğitimime Sultanköy İlkokulunda başlayarak sırasıyla Gazipaşa İlkokulu, 50.Yıl Ortaokulu, Bolu Atatürk Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesini bitirdim, bu süre zarfında judo, güreş, bisiklet, taekwondo ve dağcılık spor dallarında lisanslı olarak spor yapma imkanı buldum.

Askerliğimi tamamladıktan sonra Seben ilçesinde hekim olarak görev yaptım, 2004-2010 yılları arasında Bolu İl Sağlık Müdürlüğünde başta bulaşıcı hastalıklar şube müdürlüğü olmak üzere bir çok şubenin yöneticiliği görevlerinde bulunarak ekibimle birlikte WHO (Dünya Sağlık Örgütü) tarafından taltif edildim, ayrıca Acil ve 112 servisinde de hekimlik yaptım, Umke Bolunun kuruculuğunu da yaparak, B.A.İ.B.Ü Tıp Fakültesi sgk birimi ile SÜYAM’da eğitici olarak görev aldım, 2009’dan bugüne ilimizin en stratejik özel sektör tesisi olan AKSA Göynük Termik Santralinde İşyeri Hekimi olarak görev yapmaktayım, 2013 yılında B.A.İ.B.Ü mediko sosyal birimindeki görevimden kendi isteğim ile istifa ederek sektöründe halen lider olan iş sağlığı ve güvenliği firmamızı kurdum.

Boluspor kulüp doktorluğu, Termal tesis müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgesi işyeri hekimliği gibi görevlerde de bulundum, 2018 yılı Ak Parti Siyaset Akademisi programını başarıyla tamamladım, 2018 yılında Ak Parti Bolu Belediye Başkan aday adaylığı ile 2021 yılında Ak Parti Bolu İl Başkanlığı adaylığında da bulundum,Türk Kızılayı Bolu Şubesi Yönetim kurulunda görev almaktayım ve Boluspor kulübü üyesiyim. Tarım ve hayvancılık sektöründe de aktif olarak üreticilik yapmaktayım, evliyim ve 3 çocuğum var, iş sağlığı ve güvenliği, tarım ve hayvancılık ile eğitim sektörlerinde istihdam sağlamaktayım.

14 Mayıs 2023'de yapılacak seçimlerde AK PARTİ BOLU Milletvekili aday adayıyım.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.