Kontrolden çıkan otomobil, ormana uçtu: 2 yaralı

Bolu - Gölcük Tabiat Parkı yolunda kontrolden çıkan bir otomobil, uçurumdan ormanlık alana uçtu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yaralandı.

19 Mayıs 2024

Kaza, Bolu-Seben yolunda Gölcük Tabiat Parkı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametie seyreden Eren Y. yönetimindeki 81 BH 212 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan uçurumdan uçtu. Ağaçlık alana uçan otomobil, ağaçlara çarparak durabildi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ve yanında bulunan kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Eren Y. ve arkadaşı sağlık ve jandarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Ambulansta ilk tedavisi yapılan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 yorum yapılmış

  • Misafir20 Mayıs 2024 - 21:08
    Daha 2 gün önce bir tavuk kamyonuda virajı alamayarak şarampole uçtu. O virajlar ıslah edilmeli yada beş pınarlar yaylasına çıkan karacasudan tünel yapılmalı. Yetkililer ilgilenmesi şart artık

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.