Kılıçdaroğlu canlı yayında açıkladı

Kılıçdaroğlu canlı yayında açıkladı
20 Temmuz 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'gizli' kaydedilen ses kaydı ile ilgili konuştu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yanıt gecikmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ve parti yönetimine başkaldıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Twitter hesabından yayınladığı gizli ses kaydına ilişkin Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'a konuştu.

"YDK NASIL KARAR ALIR BİLMEYİZ"

Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Partinin ilkelerine aykırı davrandığı için daha önce disipline verdik. Tanju Özcan'ın MYK'nın partiden kesin ihracı görüşü ile YDK'ya sevk edildi. YDK, MYK'yı dinlemedi. Demek burada demokrasi var. 1 yıl süreyle ihraç ederim dedi. Tekrar gönderdik. YDK nasıl karar alır bilmeyiz. Ben çağırıp da YDK üyelerine bunu ihraç edin diyemem.

"KİŞİSEL KIRGINLIĞIM YOK"

Kişisel olarak kırgınlığım yok ama parti olarak yapılan yanlış.

"SES KAYDINI SAVCILIĞA BİLDİRECEĞİZ"

Ses kaydını araştırıyoruz. Savcılığa bildireceğiz. Savcı onu rahatlıkla bulabilir."

"UTANMADAN YENİLGİ DEĞİL BAŞARISIZLIK DİYORSUNUZ"

Tanju Özcan ise Kılıçdaroğlu'nun ifadeleri ile ilgili şu paylaşımlarla yanıt verdi:

"Özür dilerim ama sn @kilicdarogluk yalacısınız,utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz,YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz.Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız,size yazıklar olsun…ayıp ama artık..çekilin gidin! 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu21 Temmuz 2023 - 15:52
    Yurdumuzdaki tüm siyasetçilerin konuş ma ve davranışlarıyla, özellikle gençlerimize ve halkımızın tüm kesimine örnek olması gerekir. Dünkü Habertürk programında, muhalefet liderinin, Cumhurbaşkanına söylediği sözler çok kötü bir davranış. Atatürk müzün partisine hiç yakışmamış. Cumhuriyet savcıları görevlerini yapmalıdır. Aynı şekilde zamanın İçişleri Bakanı İst. Belediye Başkanı hakkında aynı sözcüğü kullanmıştı. Böyle siyasetçileri

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.