Kazım Karsu'dan istifa açıklaması

Kazım Karsu'dan istifa açıklaması
26 Şubat 2021

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu, ilimizde yayın yapan bazı basın organlarında “CHP’de istifaların olduğu ve Muharrem İnce’nin Partisine mi geçecekler?” şeklinde haberlerin çıktığını söyleyerek söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Başkan Karsu ilgili istifaların Bolu Belediyesinde çalışan partililer için geçerli olduğunu vurguladı.

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın belediyede partili çalışan istemediğini deklare etmesiyle birlikte partilerinde çok az sayıda istifa olduğunun altını çizerek; “ Bu istifaların Muharrem İnce’nin kuracağı söylenen partiye katılımla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan bundan sonra Bolu Belediyesinde daha iyi hizmet vermek adına partili çalışan istemediğini belirtmiştir. O yüzden Bolu belediyesinde çalışan çok az sayıda partilimiz istifa etmiştir. Söz konusu rakam Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi belediye çalışanları için ise 200’den fazladır ve hepsinin de Bolu Belediyesi çalışanı olduğu için AKP’den istifa etmelerini zorunlu kılmaktadır. Bu haberleri yapanların partimizdeki 15 istifa yerine AK Partideki 200’den fazla olan istifanın da haberlerini yapmasını umuyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Hasan 27 Şubat 2021 - 17:48
    İstifa haberleri yalan değil bitişe benim incenin partisi Bolu’da teşkilat oluştursun ilk üyesi ben olucam

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.