Karneyi alan Kartalkaya'ya koştu

İstanbul ve Ankara gibi metropol şehirlerin arısında yer alan lokasyonuyla kayakseverlerin sıklıkla tercih ettiği Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller de yarıyıl tatili öncesi yoğun talep görüyor.

20 Ocak 2024

Köroğlu Dağları'nın 2200 metre rakımlı zirvesinde bulunmasına rağmen ulaşımda sorun yaşanmayan merkezde 2 bin yatak kapasiteli 5 otel bulunuyor. Yeni yılla tatilcilerin talep gösterdiği Kartalkaya'da otellerdeki doluluk oranları rezervasyonlarla yüzde 100'e ulaştı

Konaklama ve günübirlik tatil için kayak merkezini seçen yerli ve yabancı tatilciler, kar kalınlığı 1,5 metreyi geçen toplam uzunluğu 75 kilometreyi bulan 25 pistte kayak ve snowboard yapıyor.

EN İYİSİ KARTALKAYA

Batı Karadeniz Otelciler Derneği (BAKTOD) Başkanı Halit Ergül, kayak sezonunun son yıllara göre iyi başladığını söyledi.

Ergül, "Yapılan rezervasyonlarla yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. Karda hiçbir sıkıntımız yok. Yer yer 2 metreye kadar kar var pistlerde. Türkiye'de kayak merkezleri içerisinde en iyisi Kartalkaya."şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.