Karısını aldırken yakaladı; adeta çıldırdı

Bolu’da yabancı uyruklu H.M., karısının kendisini aldattığını düşünerek evi bastı. Eve girdiğinde karısının yanında başka bir adam gören H.M. çılgına döndü, evde bulunan şahıs ise panikle 3. kattan atladı.

3 Haziran 2024

Olay, Semerkant Mahallesi Akıncı Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

İddiaya göre, yabancı uyruklu H.M. (27), dini nikahlı eşi İ.H’nin (33) kendisini başka bir yabancı uyruklu şahısla aldattığını öğrenerek eve gitti. Eve kadının kardeşiyle giden H.M., karısının yanında başka bir adam olduğunu gördü. Kadının kocasından kaçmaya çalışan A.M. ise 3’üncü kattan aşağı atlayarak, 1. kattaki dairenin balkonuna düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, bulunduğu yerden alınarak tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Öfkeli koca polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. H.M.., İ.H. ile kardeşi gözaltına alındı. Durumu öğrenen A.M’nin babası ise olay yerine gelerek taşkınlık çıkardı. Polis ekipleri babayı da gözaltına aldı.

2 yorum yapılmış

  • metin 3 Haziran 2024 - 13:51
    Doğum oranı düşmüş eş işte olunca reis talimatı kimi bulursa çalışmalara devam Akp 6284 kadın yasası zina kanunları ile ülke ne hale geldi. Kadın hastane doğum yapıyor resmi ve imam nikahlı eşler çocuk kimden diye tartışma çıkmış Kastamonu'da
  • Pilot 3 Haziran 2024 - 16:17
    AKP ile nasıl ilişkilendirir D. Ü. M. B. Ü. K

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.