Kaldırın bu saksıları gitsin

Kaldırın bu saksıları gitsin
5 Ocak 2022

Bolu Belediyesi tarafından Karaçayır Mahallesinde yol ortalarına konulan beton saksılar estetikten uzak, Başkan Tanju Özcan'ın vizyonun tam tersi kaba görüntüsüyle vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Beton saksıların Bolu’ya yakışmadığını ve kaba durduğunu belirten birçok vatandaş, beton saksıların fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaşarak Belediyeyi eleştirdi.

Estetikten son derece uzak 

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son dönemlerde kavşaklarda ve İzzet Baysal Caddesinde yapılan süslemeler beğeni toplarken Karaçayır Mahallesinde yol ortalarına konulan beton saksılar eleştiri aldı.

Kaba görüntüsüyle vatandaşların tepkisine neden olan beton saksılar estetikten uzak bulundu. Bu tür süslemelerde şehri, yansıtan simgelerin kullanılmasını ve estetiğe önem verilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, şehre dışardan gelen insanların bu tür süsleme ve düzenlemelerde şehri yansıtan simgelerle karşılaşmasının marka değeri açısından önemli olduğunu vurguladılar.

1 yorum yapılmış

  • Dürüstçe cevap5 Ocak 2022 - 15:53
    Yapilan bir sey begenilmemis olabilir ama elestirici dilinizi bu kadar argo kullanmak ne kadar dogru ?

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.