Kafasında şişeyi işte böyle kırdı

13 Ağustos 2020

Bolu’da gece saatlerinde cadde ortasında kızlı erkekli iki grup arasında çıkan kavgada yedi kişi birbirlerine saldırdı. Kafasına şişe atıldıktan sonra yaralanarak aracın üzerine yığılan kişiye karşı gruptaki kişilerin vurmaya devam ettiği o anlar mahalle sakinleri tarafından görüntülendi.

Olay, gece saatlerinde Sümer Mahallesinde meydana geldi. Araçlarıyla ilerleyen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Araçlarını yolun ortasına çekerek aşağıya inen iki grup arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Kızlı erkekli iki grup şişe ve tahtalarla birbirlerine saldırdı. Başında şişe kırılarak yaralanan bir kişi aracın üzerine yığılırken karşı gruptaki kişilerin vurmaya devam ettiği o anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

TEKMELEMEYE DEVAM ETTİLER

Kızlı erkekli grubun yaralanan kişiyi yumrukladıktan sonra aracı da tekmelemeye devam ettiler.  Kavgaya karışanlar olayın ardından bölgeden ayrılırken polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

3 yorum yapılmış

  • Amet13 Ağustos 2020 - 13:08
    O görüntüleri çekerken polis arand8mi merak ettim .
  • Boluluyuz13 Ağustos 2020 - 18:42
    Çok guzel çekim yapmıslar. Telefon kaliteli. Keske poliside arasalardı.
  • Bolulu1416 Ağustos 2020 - 05:56
    Caminin orda bakan 1 ceken 2 arif cocuga bisey oldu diyor arasalardi polisi o şişe o çocuğun kafasına gelmeden polis gelirdi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.