İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddesine kısıtlama

İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddesine kısıtlama
4 Nisan 2020

Bolu’da koronavirüsle mücadele kapsamında yoğunluğun en çok olduğu İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesine çıkışlar kısıtlandı.

CADDEYE KEYFİ GİRENLERE İZİN VERİLMEYECEK

Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından alınan karara göre kentte insan yoğunluğunun en çok olduğu İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesine çıkışlar yasaklandı. Caddenin her iki yönünde görevlendirilecek ekipler, çalışmak ya da işlerini yapmak için her iki caddeye giriş yapacakların ateşlerini ölçerek kontrol edecekler. Yürüyüş ya da gezinti yapmak için caddeye girmek isteyenlere izin verilmeyecek.

Bolu Valiliği İl Pandemi Koordinasyon Kurulu’nun aldığı  karar şu şekilde:

“Sosyal hareketliliği azaltmak suretiyle pandemi yayılım hızını düşürmek için alınan tedbirler kapsamında, ilimizin en işlek caddelerinden olan İzzet Baysal Caddesi, Cumhuriyet Caddesi gibi yayaların daha fazla bulunduğu yerlerde, kolluk kuvvetleri ve belediye zabıtası marifetiyle caddelerin başlangıç ve sonlarında personel, yine cadde boyunca devriye bulundurularak denetlemek suretiyle, yürüyüş gezinti vb amaçlı giriş ve çıkışların 15 gün süreyle durdurulmasına, sadece zorunlu (şahsen günlük takip edilmesi gerekli işlerinin takibi ve ihtiyaçlarının karşılanması gibi) işi olanların giriş çıkış yapmasına müsaade edilmesine, giriş çıkış yapanların mutlaka maske takmalarının sağlanmasına. Sağlık Müdürlüğünce ilgili kurumlarla koordineli olarak caddelerin iki ucunda ateş ölçer cihazların bulundurulmasına ve kullanılmasına karar verilmiştir.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.