İtfaiye Müdürlüğü nihayet taşınıyor

İtfaiye Müdürlüğü nihayet taşınıyor
13 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan, İtfaiye Müdürlüğünü Paşaköy'de yeni bir bina yaparak taşıyacaklarını söyledi. Paşaköy'e yapılacak olan yeni itfaiye binası projesi ihaleye çıktı.

Yeni yapılacak olan itfaiye binasının uzun yıllar Bolu’ya hizmete edeceğini belirten ve şu anki mevcut itfaiye binası yerine devasa bir Kültür Merkezi yapacaklarını belirten Başkan Özcan, “İtfaiye binasını taşımamız gerekiyordu. Bizde taşıyoruz. İhalesine çıkıldı. İnşallah Paşaköye’de Hilton Otel’in alt tarafına yapacağız. Önümüzdeki yıl Nisan ayında devasa bir kültür merkezi temelini atıyoruz 2023’de de bunu bitiriyoruz. İtfaiyenin şu anki olduğu yere yapacağız. İtfaiyenin projesini de belediyemizin mimarı çizdi. Statik projesini de belediyemizin inşaat mühendisi hazırladı. Çok uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. İtfaiye projesinin önünde 8’e 20 boyutunda bir de havuz olacak. Bu havuzda da su altı arama kurtarma eğitimleri yapılacak. Dolayısıyla uzun yıllar Bolumuza hizmet edecek. Konumu da çok kolay yangında birçok bölgeye ulaşma açısından önemli” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Mehmet karaca14 Mayıs 2021 - 12:49
    Syn.başkanım belirtiğiniz yer çoğu mahalle ve köylere uzak bir mesafe.mesela çıkınlar ovadüzü ve etrafındaki birçok köye hemen müdahale yapılabilmesi için 112 acil binasının oraya bir ekip yerleştirilebilir kısa sürede bu bölgedeki bir yangına müdahale edilebilir buda çok iyi olur bilginize
  • Mustafa Değer 15 Mayıs 2021 - 20:13
    Güneyde Ovadüzü, kuzeyde Dodurga civarına müfteze kurulması iyi olur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.