İşte yeni encümen üyeleri

İşte yeni encümen üyeleri
1 Nisan 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile İYİ Parti arasında geçen aylarda yaşanan fikir ayrılığın etkili olup olmayacağı kamuoyunda merakla beklenen Belediye encümen seçimleri gerçekleşti.

Bolu Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantılarının 1. Oturumunda gizli oylamayla gerçekleşen Belediye encümen seçimlerinde Başkan Tanju Özcan’ın listesi fire vermedi.

KARAGÖZ, GÜLDAL VE YILMAZ ENCÜMENE SEÇİLDİ

Oylama öncesi CHP grubundan Mustafa Güldal, Tahsin Mert Karagöz ve İYİ Partili Ahmet Yılmaz encümen adayı olarak gösterildi. Ak Parti grubu ise Kamuran Avcı ile MHP’li Necdet Çakır olmak üzeri 2 aday gösterdi. Yapılan oylama sonucu Mustafa Güldal 18, Tahsin Mert Karagöz 19, Ahmet Yılmaz 18 oy aldı. Kamuran Avcı ile Necdet Çakır ise 13 oy aldılar. Aday gösterilmediği halde Hüseyin Ekrem Serin ise 8 oy aldı.

Bu sonuçlarla yeni dönede Belediye encümenine Meclisten seçilen 3 isim CHP’li Tahsin Mert Karagöz, Mustafa Güldal ve İYİ Partili Ahmet Yılmaz oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.