İşte Caner Güngör'ün o çok konuşalacak araştırma haberi

İşte Caner Güngör'ün o çok konuşalacak araştırma haberi
29 Mayıs 2023

Bolunun tecrübeli gazetecilerinden Caner Güngör'ün kimsenin aklına hayaline gelmeyecek o dedikoduların peşine düştü. İşin ilginci şu an özellikle CHP içinde bolca konuşulan o dedikoduların büyük kısmının doğru olduğunu tespit etti.

Hisarcıklıoğlu istifasını bile kabul etmedi.

Uzun yıllar Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan, TOBB gibi önemli bir kurumun yönetiminde yer alan Türker Ateş'in CHP'den milletvekili aday adayı olmasından sonra bilindiği üzere başta ünlü sosyal medya fenomeni ve Belediye Başkanı Tanju Özcan, özellikle TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu hedef alarak Türker Ateş isminin zorla kendilerine dikte edildiği havasını yaratmıştı. Aslında Rıfat Hisarcıklıoğlu bu işe hiç karışmadığı gibi Türker Ateş'in istifasını bile kabul etmemişti. Hatta istifa etmesine kızdı bile.

Türker Ateş'e karşı savaş çığırtkanlığı bile yaptılar.

Başkan Özcan'ın bu çıkışından güç alan CHP'nin içinde ki bazı isimler sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Türker Ateş'e karşı halk üzerinde olumsuz bir hava yaratmaya çalıştılar. Hatta şöyle ki bazı CHP'li geçinenler ve Tanju Özcan'ın başkan olmasıyla adeta uzun mesafeleri kısa sürede katedenler paylaştıkları sosyal medya hikayeleri ile Türker Ateş'e karşı savaş çığırtkanlığı bile yaptılar.

Bu sefer operasyonun dibine vurdular.

Asıl Türker Ateş'in birinci sıra olmasından sonra yaşananlara akıl sır erecek gibi değil. Gazeteci Caner Güngör'ün araştırmalarına ve 2 li temaslarına göre son dönemde kralcılar olarak nam salan her gece bir mekanda şişenin dibine vuranlar adeta CHP'nin Bolu'da oylarını düşürmek ve Türker Ateş'i seçtirtmemek için bu sefer operasyonun dibine vurdular.

Türker Ateş sahada birkaç arkadaşıyla seçim çalışmalarını yürüttü.

Türker Ateş'e değilde başka bir partiden başka bir adaya oy verilmesi için açık açık kulislere başlayan bu ekip Ersan Türkoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetcilerinde seçim çalışmalarına katılmaması için etkili oldular. Zira seçim dönemi hatırlandığında Türker Ateş sahada sadece yanında eşiyle ve birkaç arkadaşıyla seçim çalışmalarını yürüttü. Türker Ateş'in broşürlerini dağıttırmadıkları gibi birde bunu bazı yerel gazetelere haber yaptırmaktan ve kendilerine yakın partililere sosyal medya paylaşımı yaptırmaktan geri durmadılar. Bu süreçte Türker Ateş'i hiç yalnız bırakmayan bir isimde CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu oldu. 

Peki bu yaşananlarda Türker Ateş'in haberi oldu mu? Evet oldu.

Kendine kurulan bu komplodon an ve an haberdar olan Türker Ateş yanına aldığı 5 kişi ile (zaten bu 5 kişide kendisini karşılıksız destekleyen dostları) seçim çalışmalarını yürüttü ve asla şikayet etmedi. Ve günün sonunda bugüne kadar bir baltaya sahip olamamış 'kralcıların' bu ayak oyunlarına rağmen hem seçilmeyi hemde Tanju Özcan'ın aldığı oydan daha fazla oy almayı başardı.

Peki bu yaşananlardan CHP genel merkezinin haber var mı ? Evet var.

Usta gazeteci Caner Güngör'ün edindiği ve kulislerde bolca konuşulan bu gelişmelerden CHP Genel Merkezinin haberi oldumu. Evet CHP Genel Merkezinin bu yaşananlardan an ve an haberi oldu. Hatta konuyla ilgili bir dosya bile hazırlandı. Şu an genel merkezde bulunan bu dosya bizzat Kemal Kılıçdaroğlu'na elden verilecek ve tüm yaşananlar delilleriyle kendisine ispat edilecek. 

Yani görünen o ki ilerleyen günlerde Bolu CHP'de çok ama çok köklü değişiklikler olacak ve özellikle tüm bu kumpasları organize eden kralcılar pekte iyi günler yaşamayacak.  

2 yorum yapılmış

  • Sezgin dolapcı 29 Mayıs 2023 - 22:54
    Bir Türker ateş klasiği herkese ve herşeye rağmen girdiği tüm seçimleri kazanan adam dürüst güvenilir ve istikrar abidesi yakışır abi sana başarıların daim olsun
  • Sadık ACARER30 Mayıs 2023 - 22:39
    Bu tür komplolar yapanlar bir an önce partiden temizlenmeli.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.