İşte Bolu'nun yiğit evlatları bakın neler yapıyor

İşte Bolu'nun yiğit evlatları bakın neler yapıyor
29 Mart 2023

Bolu merkez ve ilçelerimizden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çalışanları tarafından oluşturulan önüllü bir gurup 15 gündür depremden oldukça etkilenen Kahramanmaraş'ta vatandaşlara gönüllü olarak hizmet veriyor.

Bolu'da oldukça sevilen sosyal medyada '14 Bin Bolulu Facebokta buluşuyor' grubununda kurucusu İsa Çiçek ve 12 arkadaşı deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta sosyal market kurup marketlerden vatandaşların gıda, hijyen ve kıyafet ihtiyaçlarının karşılanmasında gönüllü olarak yardımcı oluyorlar.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan İsa Çiçek, "Burada bu acılar yaşanırken bizler duyarsız davranamazdık. Hemen gönüllü bir şekilde organize olu Kahramanmaraş'a geldik. Benden başka 12 arkadaşım daha var. Hayırsever vatandaşlarımızında desteğiyle burada bir sosyal market kurduk. Gece gündüz bu acıları yaşayan insanlara bir nebzede olsun faydalı olabilmek için Bolumuz adına buradayız. Burada ki insanlara dualarınızı ve yardımlarınızı eksik etmeyin" dedi.

Ekip 15 günlük çalışmasını tamamlayıp 1 Nisan Cumartesi günü Boluya dönecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.