İşte Bolunun yeni sloganı

İşte Bolunun yeni sloganı
2 Nisan 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan geçmiş dönemde Bolu'nun sloganı olarak belirlenen 'Tabiatın kalbi Bolu' sloganının tutmadığını, bu sloganı 'Doğanın başkenti Bolu' olarak değiştirdiklerini ve telif haklarını aldıklarını söyledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Özcan, "Tabiatın kalbi Bolu' sloganı tutmamış. Artık 'Doğanın başkenti Bolu' sloganıyla devam ediyoruz. Nasıl fındığın başkenti Giresun, truizmin başkenti Antalya ise doğanın başkenti ünvanınıda Bolu alacak. Zaten öyle ama bu ünvanın telif hakkınıda aldık" dedi.

BEŞİKTAŞ'A YER GÖSTERDİM

Bolu'da turizm deyince sadece doğa turizmini kastetmediklerini belirten Özcan, "Yürüyüş parkurlarımızı belirledik. 3 bin 200 kilometre yürüyüş parkurumuz var. Yine gastronomi konusunda çalışmalarımız var. Yurdaer oteli kiralayabilseydik gastronomi merkezi yapacaktık ama sahibiyle anlaşamadık. Sağlık merkeziyle ilgili Bolunun sağlık açısından daha çok turist çekebilmesi daha doğrusu hasta çekebilmesi açısından ve spor turizmi açısından. Şu an Beşiktaş spor kulübüyle bir görüşmemiz var. Bir kaç yer gösterdik. Çünkü onlar Esentepe'deki yerden vazgeçmişler" dedi. 

2 yorum yapılmış

  • Hülya3 Nisan 2021 - 19:58
    Aman ha sakın ayı yapmayın lütfen
  • Ahmet Varlık8 Nisan 2021 - 11:20
    Sürdürülebilirlik önemli, "tabiatın kalbi Bolu" tabelasının önünde insanlar foto çekti, hafızalara alındı. en azından doğanın kalbi Bolu olarak değiştirilebilirdi. kişiler değil, Bolu önemlidir. Çalışmalarda başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.