İşte Bolu'da mühürlenen dernekler

İşte Bolu'da mühürlenen dernekler
23 Temmuz 2016
Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekippleri FETÖ Operasyonu kapsamında FETÖ ile bağlantısı olduğu düşümülen dernekleri de mühürlemeye başladı. Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Hamdi Öztürk’ün kontrolü altında mühürlenmeye başlananan derneklerin isimleri şu şekilde sıralanıyor; Bolu Fakir Öğrencilere Yardım Derneği, Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği, Bolu Eğitimi Sevenler Derneği, Beyderesi Köyü Merkez Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Abant Eğitime Destek Derneği, Doruk Akademi Gençlik Kulübü Derneği, Highway Bolu Dağı Spor Eğitim ve Turizm Derneği, Öz Demir Yumruk Spor Kulübü Derneği,

1 yorum yapılmış

  • Zekai ÖZTÜRK23 Temmuz 2016 - 16:26
    Fakir Öğrencilere Yardım Derneği paralel degil. Bilgi kirliliğinden ve algı olusturmak amaçlı. Zaten kapatilma olayi da gerçekleşmedi. Abant Eğitime Destek Derneği 2 yıldır genel kurul yapamadığından daha önce mahkeme kararı ile kapatılmış ancak tebligat yapılmadığından şimdi tlf ile bilgilendirilmiştir. Yani onun da paralel ile hic ilgisi yok. Selam ile. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.