İşte baronun yeni başkanı

İşte baronun yeni başkanı
17 Ekim 2022

Bolu Barosu seçimleri tamamlandı. Baro evinde yapılan seçimlerde Av. Bengü Akşemsettinoğlu Bolu Barosunun seçilmiş ilk kadın Başkanı olmayı başardı. Daha önce  Av. Necla Baltacıoğlu’nun 6 aylık geçici sürede vekaleten Başkanlık yaptığı Bolu Barosunda Akşemsettinoğlu seçimle gelen ilk kadın başkan oldu.

Bolu Barosunda Sabri Erhendekçioğlu, Sinan Barut, Ekrem Asma ve Bengü Akşemsettinoğlu arasında geçen Başkanlık yarışından Bengü Akşemsettinoğlu galip ayrıldı. Akşemsettinoğlu 79 oy alırken, Sinan Barut ve Sabri Erhendekçi 65’er oy aldılar. Ekrem Asma ise 18 oy alarak seçimi tamamlandı.

YENİ BARO BAŞKANI AKŞEMSETTİNOĞLU

Baro evinde yapılan seçime katılım yüksek oldu. Baro avukatlarının yoğun ilgi gösterdiği seçime aynı zamanda Bolu Barosuna kayıtlı olan Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da oy kullandı. 260 avukat oy kullandığı seçimde, 228 oy geçerli sayıldı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen seçimde 79 oy alan Av. Bengü Akşemsettinoğlu Bolu Barosu Başkanlığına seçildi.

Bolu Barosunda kurullar ise şu şekilde oluştu;

YÖNETİM KURULU

Esin DOLAPCI

Berk KUTLUKKAYA

Umur YÜCEL

Çağdaş YİKİT

Emre İLHAN

Yusuf RENKLİ

Fatma KUBİLAY

Aslı ÇELİKAĞ ÖZCAN

Ahmet Fırat BURKUCU

Dilek KİLİTCİ

DİSİPLİN KURULU

Muzaffer Şadi YÜCEL

Tolga KOCAÇALIKOĞLU

Hamza DEVECİ

Mehmet Özgür TÜRKCAN

İbrahim YILMAZ

DENETLEME KURULU

Ali Sami ÇOLAK

Elif Şeyma YILMAZ

Mürvet Yüksel TEKE

BAROLAR BİRLİĞİ DELEGESİ

Halil İbrahim YILMAZ

Ferit ATALAY

Umut DOĞUŞ

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.