'İşsizim' diyen adam bıçakla kendini kesti

 Bolu'da bir kişi, vatandaşların gözü önünde elindeki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi. 7 çocuk babası olduğunu ve ekonomik zorluklar yaşadığını söyleyen şahıs, "Ben kötü bir adam değilim. Yavrularım aç ne yapayım?" dedi. 

28 Mayıs 2024

 Karaçayır Mahallesi'nde yaşayan Levent Ünlüyayla (39), öğle saatlerinde İmaret Meydanı'na geldi. Ünlüyayla, geçim sıkıntısı yaşadığını belirterek, intihar edeceğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerindeki tişörtü çıkaran Levent Ünlüyayla, yanında bulunan bıçakla vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı Ünlüyayla, "Ben bu dünyada fazlayım" diyerek kollarına ve omuzlarına kesik attı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sakinleştirilen Ünlüyayla, gazetecilere açıklama yapmak şartıyla elindeki bıçağı polis teslim etti.

"Yavrularım aç ne yapayım?"

Geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden Levent Ünlüyayla, "7 çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Benim kimseye bir zararım yok. Çocuğum hep dışarıda mı yaşayacak? Derdime çare yok mu? Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yapmadım. Ben kötü bir adam değilim. Yavrularım aç ne yapayım?" dedi.

İmaret Meydanı'nın yakınında bulunan Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelen Levent Ünlüyayla'nın ailesinden gerekli bilgileri aldı. Yardım işlemleri için devreye giren ekipler, Ünlüyayla'nın eşini ve bir çocuğunu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne götürdü.

Levent Ünlüyayla ise olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne sevk edildi. 

Üzerine kayıtlı 6 araç bulunduğu öğrenildi

İmaret Meydanı’nın yakınında bulunan Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelen Levent Ü.’nün ailesinden gerekli bilgileri aldı. Yardım işlemleri için devreye giren ekipler, Levent Ü.’nün eşini ve bir çocuğunu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne götürdü. Ekiplerin yardım için başlattığı çalışmalarda, Levent Ü.’nün üzerine kayıtlı 6 araç bulunduğu öğrenildi. Şahsın Ankara Sincan ilçesinin nüfusuna kayıtlı olduğu ve Sincan ilçesinden devlet desteği aldığı tespit edildi. Levent Ü.’nün Aile ve Sosyal Hizmetler’de bulunan eşinin ise yapılan mal varlığı soruşturmasının ardından binadan kaçtığı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.