İş arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldürdü

İş arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldürdü
11 Ocak 2022

Bolu’da gece saatlerinde şantiyede iki işçi arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Yenigeçitveren köyü mevkiinde bulunan bir tavuk üretim çiftliğinde meydana geldi. Gece saatlerinde 26 yaşındaki Necati G. ile 61 yaşındaki Ahmet Kuyucu arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. İkili arasında yaşanan kavga sırasında Necati G. cebinden çıkardığı bıçakla mesai arkadaşı Kuyucu'ya saldırdı. Kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Kuyucu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kavgayı ayırmaya çalışan başka bir işçide hafif şekilde yaralandı.

İşçiyi öldüren şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Necati G. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.