İngilizler at üzerinde Bolu'da doğayı gezdiler

Bolu'ya gelen ve tatil yapan bir gurup İngiliz kiraladıkları atların üzerinde Kartalkaya'nın zirvesine kadar tırmandılar.

İngilizler at üzerinde Bolu'da doğayı gezdiler
10 Ekim 2023

Bolu doğal güzelliği ile özellikle yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle doğa sporları ve aktivitelerini seven tatilcilerin gözdesi olmaya aday olan Bolu hafta sonu bir grup İngiliz turisti ağırladı. Bolu’da hafta sonu ata binmeye gelen yabancı misafirler Bolu’nun doğal güzelliğine hayran kaldı. 

Bolu’da hafta sonunu geçirmek isteyen ve ata binmek için internetten araştırma yapan İngiliz turistler Bolu’da Özkan At Çiftliği ile irtibata geçti. Hafta sonu için 5 at kiralayan İngiliz turistler Bolu’nun doğal güzelliklerini keşfetmek istediklerini söyleyip Seben-Aladağlar yolu üzerinde Kızık Yaylası’nda yeşilin her tonunu barındıran doğal yaşam oteli Adya’da konakladılar.

İngiliz tursitler ormanlık alanın içinden yaptıkları gezide Aladağlar’dan Kartalkaya’ya olan güzergâhı atla tırmandılar. Bolu’yu çok beğendiklerini söyleyen İngilizler ilk fırsatta yeniden Bolu’yu ziyaret edeceklerini dile getirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.