İnce'nin sözleri Özcan'ın zoruna gitti

İnce'nin sözleri Özcan'ın zoruna gitti
16 Şubat 2023

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi sosyal medya hesabından eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a İnce’den çok sert tepki geldi. İnce, “Bunlar terbiyesiz, namussuz ve kötü adamlar” ifadelerinin ardından, Özcan, “Kendisinden bu sözleri duymak beni çok üzdü. Bu sözleri paylaşmam mı gerekiyordu belki de paylaşmamam gerekiyordu. Kendisiyle yıllarca yol yürümüş bir insana bunlar söylenmez” dedi.

Deniz Baykal’ın cenazesinde törene gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefet partisi liderleriyle tokalaşmayarak sadece Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yle tokalaşmasına tepki gösteren Tanju Özcan’a İnce’den çok sert tepki geldi.

“KÖTÜ İNSANLAR BUNLAR”

Muharrem İnce, “Ben farkında değilim o anda, genel başkanımızın cenazesinin önünde saf tutmuşuz. O anda sayın Erdoğan geldi, benim yanımda Meclis Başkanı vardı. O anda tokalaştık. Diğerleriyle tokalaşıp tokalaşmadığını ben görmedim bile. Bu kadar ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan bunlar. Hiç mi vicdanınız yok. Enkaz altında insanlarımız var, tokalaşsa ne olur, tokalaşmasa ne olur” dedi.

“BU SÖZLER BENİ ÇOK ÜZDÜ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan basın toplantısında konuyla ilgili açıklama yaparak, “Sayın Baykal’ın hem ben de hem de İnce’de büyük hakkı ve emeği vardır. Oradaki tablo benim hoşuma gitmedi. Muharrem İnce’yi kurultayda tuvaletin yanına oturtan genel merkeze de tepki göstermiştim. Burada da İnce’nin yapmış olduğunu doğru bulmadım. Yazmam mı gerekiyordu? Dayanamadım. Ben haksızlığa dayanamayan birisiyim. Ama ortak arkadaşlarımın ricası üzerine o twitleri kaldırdım. Kendisinden “terbiyesiz, namussuz, kötü adam” gibi tabirleri duymak beni son derece üzdü. Kendisiyle yıllarca yol yürümüş bir insana bunlar söylenmez. Eleştirebilir. Üzerinde durmuyorum. Geçmişte yaşadıklarımıza sayıyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.