İlhan Durak yeniden başkan, işte yönetim kurulu listesi

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığında 14. Olağan İl Kongresini yaptı. Kongrede Başkan İlhan Durak güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçildi.

İlhan Durak yeniden başkan, işte yönetim kurulu listesi
10 Eylül 2023

Tek liste ile gerçekleştirilen MHP Bolu 14. Olağan İl Kongresi saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılan kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Şekerci ile Türk Hukuk Enstitüsü üyesi Avukat Hatice Betül Himoğlu, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın,  Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem,  MHP KAÇEP Başkanı Sema Gülen, Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Başkanı Furkan Özübek, ilçe belediye başkanları, MHP İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri, İl ve ilçe teşkilatları, ilçe ocak başkanları, birçok STK, sendika üyeleri ile partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak; "Bolu'da biri merkez olmak üzere 9 ilçemizde kongrelerimizi, şanlı tarihimize yaraşır, ülkücü duruş ve iradeye yakışır birlik beraberlik içinde tamamladık. Bu vesileyle kongrelerimizde ilçe başkanı olarak seçilen kıymetli dava arkadaşlarıma ve değerli yönetimlerine ayrı ayrı tebrik ediyor hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum" dedi.

"MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ YIKILMAZ"

Başkan Durak konuşmasının devamında, "Milliyetçi ülkücü hareket, ezelden ebede, bağımsızlık mefkuremizin simgesi, vatan sevgisinin hiç sönmeyen meşalesi, hain nifak odaklarına karşı yıkılmayan kale, Türk milliyetçilerinin altında toplandığı çatı, ülkemizin geleceği ve harcı iç ve dış siyasi şer odaklarının korkulu rüyasıdır.  Milliyetçi Hareket Partisi Kumdan bir kale değildir yıkılmaz. Milliyetçi Hareket Partisi kağıt kaplan değil yırtılmaz. Milliyetçi Hareket Partisi köksüz ağaç değildir, yıkılmaz. O yüzden Milliyetçi Hareket Partisi bayrak olup inmeyenlerin, sancak olup düşmeyenlerin, ülkücü olup eğilmeyenlerin, Ergenekon'da ateş olup sönmeyenlerin, şehadeti göze alıp dönmeyenlerin, güneş olup batmayanların ve mert olup satmayanların partisidir. Cumhur İttifakı ise Türk milletinin özü, toplumsal uzlaşımızın kökü, siyasi ve milli mücadele ruhunu zirveye taşıyan gücü, zillete düşmüş şer odaklarına milletimizin son sözüdür" şeklinde konuştu.

"HEP BİRLİKTE MUZAFFER OLACAĞIZ"

İl Başkanı Durak, yerel seçimlerde başarılı olacaklarının sözünü vererek "Milliyetçi Ülkücü Hareketin tüm kadroları ile tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılmış hedeflerle, perçinlenmiş birlik ve beraberlikle kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hep birlikte topyekûn hazırlanacağız. Merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında tam bir uyum sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve Allah'ın izniyle hep birlikte muzaffer olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bolu 14. olağan il kongresinde ben ve kıymetli dava arkadaşlarım sizleri kıymetli oylarınıza, dualarınıza ve her zaman da desteklerinize ihtiyacımız olduğunu hatırlatarak kongremizi hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim." dedi.

Sözlerine merhum Nihal Atsız’ın dizeleri ile son veren Durak; "Zafer ümit kaynağının  bir çeşmesidir. Zafer birçok gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler ölse de bir gün gök kubbede kalacaktır seslerinden ün. Gönülleri birleşenler! Selam sizlere! Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere!" diye konuştu.

"BELEDİYENİN BURÇLARINA 3 HİLALİ DİKECEĞİZ"

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'de yaptığı konuşmada genel seçimlerde gösterilen başarıyı yerel seçimlerde de göstereceklerini belirterek, "Allah’ın izniyle 14 Mayıs 2023 tarihinde gösterdiğimiz başarıyı, sizlerin bizlere vermiş olduğu teveccühü aynı samimiyet ve birlikteliği sizlerin destekleriyle 31 Mart 2024 tarihinde de şanlı zaferimizi bir kez daha kutlamak üzere Bolu Belediyesinin burçlarına 3 hilalin gölgesinde bir başarıya daha imza atacağımıza sonsuz inancımız güvenimiz tamdır" dedi.   

Kongrede tek aday olan, İlhan Durak’ın yönetim kurulu listeleri şu şekilde:

İl Yönetim Kurulu asil

Ayhan Çelikkol, Alper Yılmaz, Ayhan Tabak, Bilal Erdal, Cenan Baygın, Cemal Bahşi, Erkan Saklı, Erkan Bektaş, Emrah Yaman, Ferda Aktürk, Hakan Kulakoğlu, Gürhan Gökdemir, Muhammet Kabadayı, Mustafa Tuna Maltaş, Osman Bulmuş, Orhan Samurkaş, Sinan Çebi, Serkan Namdar, Uğur Yağlıoğlu, Turgut Ergül

İl Yönetim Kurulu yedek

Adnan Yılmaz, Aslı Akış, Burak Kılıçarslan, Ahmet Erbay Tunçer, Hakan Dündar Özcan, Hamit Kurt, Hüseyin Tayşi, Mükerrem Başaran, Murat Biriktir, Metin Akman, Mehmet Hıracaoğlu, Gürkan Güler, Sebahat Dündar, Süleyman Tezcan, Sezer Karataş, Semih Akın, Turgay Akkaya, Üstün Tiryakioğlu, Volkan Yılmaz, Zülküf Deniz

İl Disiplin Kurulu asil

Metin Baykal, Mahmure Karakuş, Nazif Aslandoğdu, Necati İşler, Sadık Çetinkaya, Yunus Aydemir, Yüksel Aktulan.

İl Disiplin Kurulu yedek

Ahmet Çetin, Çetin Öztürk, Mustafa Barış Fırat, Murat Gökmen, Mehmet Şişlioğlu, Murat Dişli, Tolga Yürekli.

Üst kurul delegeleri asil

İlhan Durak, Adil Semercioğlu, Ayhan Öztürk, Cihan Özkalem, Dündar Yener, Kemal Koç, Mehmet Altındağ, Mehmet Toket, Murat Soyaydın, Murat Bilge.

Üst kurul delegeleri yedek

Fatih Bozkurt, Filiz Yağlıoğlu, Rahmi Aksoy, Sema Kışlak, Selçuk Baykal, Şerafettin Özdemir, Tolga Ekşi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.