İlhan başkan gayet açık ve net konuştu

MHP İl Başkanı İlhan Durak 6 aydır parasını alamayan mantar üreticisinin hakları ödenene kadar bu işin peşini bırakmayacağını söyledi. Durak bir uyarıdada bulunarak, "Kimse Bolu'yu sahipsiz sanmasın. Bu emekçilerin haklarını yedirmeyiz" dedi.

İlhan başkan gayet açık ve net konuştu
13 Ekim 2023

Bilindiği üzere 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, 2020 yılında kurulan Köroğlu Kooperatifi aracılığı ile vatandaşlara alım garantisi vererek vatandaşları mantar üretimine teşvik etmi hatta üreticilere eğitimler verilmiş ve bir çok kişinin bu işe girmesi sağlanmıştı.

Fakat bugün gelinen noktada mantar üreticilerinin yaklaşık 6 aydır ödemelerini alamadığı ve büyük maddi sıkıntı içerisine girdikleri geçtiğimiz gün MHP İl başkanı tarafından dile getirilmişti.

Kimse Bolu'yu sahipsiz sanmasın

Parasını alamayan üreticinin çok zor günler geçirdiğinden bahseden Başkan Durak, "Başkan Özcan üreticilere alım garantisi verirken, ödeme garantisi vermeyi unuttu galiba. Bu gariban üreticiler büyük hayallerle girdikleri bu işte maalesef büyük sıknıtı içerisindeler. 6 aydır alacaklarını alamayan üreticilerimiz var. Burada insanların alın teri var. Ben bu işin takipçisiyim. Aile düzeni bile bozulan üreticilerimiz var. Bu insanların alın teri ödeninceye kadar bu işin peşindeyim. Hafta başıda üretimhaneleri dolaşıp emekçilerimizin sorunlarını dinleyeceğim. Bolu ve bu insanların sahipsiz olduğunu kimse aklından bile geçirmesin. Vu konuyla ilgili çok ciddi iddialar var. Bu iddilarında peşini bırakmayacağım" şeklinde konuştu. 

1 yorum yapılmış

  • İsimsiz14 Ekim 2023 - 13:30
    Gariban mı? Harbiden çok ciddi bir iddia

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.