İl başkanı Suat Güner "yüzde 2 öndeyiz" dedi

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, GENAR araştırma şirketinin Bolu özelinde yaptığı çalışma sonucunda %2 fark ile AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol'ın seçimi kazandığı öngörülüyor." dedi.

İl başkanı Suat Güner "yüzde 2 öndeyiz" dedi
31 Ocak 2024

Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin ardından kısa bir süre geçmesinin ardından yaklaşan yerel seçimlere için adaylar arasındaki çekişmeli yarış sürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi galip çıktığı Genel seçimlerin ardından, kitlesini hiç dağıtmadan yerel seçimlerde de işi sıkı tutuyor. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "Tüm şehrimizin yakinen tanıdığı tertemiz bir adayımız var. Biz hem parti hem aday olarak kazanmaya kenetlendik. 31 Mart’a dek durmadan gece gündüz çalışacağız ve Bolu’ya hizmet belediyeceliğini getireceğiz. Tüm ülkemizde görüldüğü üzere vatandaş odaklı belediyecelik AK Partinin işidir. Şehir olarak kaybettiğimiz 5 yılı AK kadrolarımızla hızlıca telafi edeceğiz. Sosyal Medya Belediye Başkanlığı bitecek. Bolu kazanacak." dedi.

YÜZDE 2 FARKLA ÖNDEYİZ

Başkan Güner GENAR araştırma şirketinin Bolu özelinde yaptığı çalışma sonucunda %2 fark ile AK Parti adayının seçimi kazandığı öngörüldüğünü dile getirerek, "Son dönemlerde ulusal TV kanallarında ve Sosyal mecralarda ilginç çıkışlar yapan, DEM Partiyle ittifak görüşmeleri ülke gündeminde olan CHP’nin adayı Tanju Özcan’ın ise geride kaldığı görülüyor" şeklinde konuştu.

 

4 yorum yapılmış

  • güven31 Ocak 2024 - 17:21
    Doğru projeler, doğru kaynak yönetimi ve fikir alışverişiyle BOLU KAZANACAK..BOLU EMİN ELLERDE...
  • Hafiz31 Ocak 2024 - 18:47
    Güvenilir,temiz bir mazisi olan,yoneci tecrübesi ile hastaneleri resmen konuşturan ,Bolu emin ellerde inşaallah
  • Hacı 1 Şubat 2024 - 03:15
    Muhammed Hocaya can feda ama etrafındakilerin temizlenmesi ŞART.
  • İbrahim kıymaz 4 Şubat 2024 - 20:04
    Sayın başkan, MHP ile asgari müştereklerde anlaşıp ittifak yapmak gerekir, birde YRP aday çıkarıyormuş, CHP ye çalışmış, olurlar diye düşünüyorum, iyi parti ile DEM aday çıkarırsa, Ak parti kazanır diye hesap ediyorum

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.