Hal pazarında tüm tedbirler alındı

Hal pazarında tüm tedbirler alındı
12 Nisan 2020

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal, hal pazarında tüm önlemleri aldıklarını vatandaşların gönül rahatlığıyla hal ve semt pazarlarından alışveriş yapabileceğini söyledi.

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde pazar yerine 4 noktadan giriş ve 4 noktadan çıkış sağlanıyor. Girişlerde zabıta ekipleri tarafından vatandaşların ateşleri ölçülüyor, maske verilip el dezenfektasyonu sağlanıyor. Ayrıca pazar içinde de tüm esnaf maske ve eldiven kullanıyor. Tezgahlar arasında da 2 metre sosyal mesafe kuralına riayet ediliyor. Hal pazarı esnafınında sürekli olarak sağlık kontrolleri yapılıyor. Hal pazarı saat 19.00’da ise kapanıyor.

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal vatandaşın gönül rahatlığı içinde alışveriş yapabileceklerini dile getirerek, “biz tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşımız hal pazarımızdan ve semt pazarlarından alışveriş yapabilir. Bu hafta ürün çeşitliliği de arttı. Vatandaşlarımızı bekleriz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.