Hafize ananın çay tepsisi çalındı

Hafize ananın çay tepsisi çalındı
30 Nisan 2023

Bolu Belediyesinin kanal yolunda yaptırdığı heykellerden biri olan Hababam sınıfının efsane karakterlerinden 'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisi çalındı. Başkan Özcan sosyal medyada yayınladığı mesajda çay tepsisi heykelinin AK Partililer tarafından çalındığını söyledi. Kahkalara sebep olan bu paylaşım sonrası vatandaşlar, "o heykel buraya gelecek" diye espri yaptılar.

Bolu Belediyesinin kanal yolunda yaptırdığı heykellerden biri olan Hababam sınıfının efsane karakterlerinden 'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisi kırılarak yerinden çalındı. Koca heykel parçası çalınırken Belediye Başkanı Tanju Özcan heykel tepsinin peşine düştü.

BAŞKAN "O TEPSİ BURAYA GELECEK" DEDİ

Özcan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Kanal Yolu Projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim! Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim!" dedi.

SUAT GÜNER "İFTİRA ATMAKTAN UTANMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANI"

Başkan Özcan'ın heykelin AK Parti binasından birilerinin çaldığını söylemesine AK Pati İl Başkanı Suat Güner büyük tepki gösterdi. Güner Özcan'ın bu paylaşımına "Daha yaptığına sahip çıkamayan bir belediye idaresi, iftira atmaktan utanmayan bir Belediye Başkanı, (anladığın dilden) HODRİ MEYDAN. Yüreğin yetiyorsa kamera görüntülerini yayınla Tanju Özcan. Biz kamu malına kasten zarar vermenin hukuksuzluk değil şerefsizlik olduğu öğretilerek yetiştik" şeklinde cevap verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.