Hacı Alişarlı yeniden atandı

Hacı Alişarlı yeniden atandı
5 Ekim 2021

Bolu Abant  İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez Prof.Dr. Mustafa Alişarlı atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla bazı üniversitelere yeni rektörler atandı. Geçtiğimiz ay görev süresi dolan Prof.Dr. Alişarlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla ikinci kez rektör olarak atandı. Prof.Dr. Alişarlı, 4 yıl daha BAİBÜ’de rektör olarak görev yapacak.

3 yorum yapılmış

  • Misafir 5 Ekim 2021 - 12:05
    Bolumuza hayırlı uğurlu olsun
  • Bir akademik6 Ekim 2021 - 20:55
    Üniversitemize ve Bolu ya geçmiş olsun. Üniversitede akademisyenlerle görüşmekten 4 yıldır imtina eden şube müdürü kılıklı bir rektördü ve tekrar atandı. Ne Bolulular, ne Akpartililer, ne mv leri ne de akademisyenler istemedi ama İskenderpaşa cemaati istediği için atandı maalesef. Üniv için 4 yılımızı daha unutalım...
  • Mengenli7 Ekim 2021 - 18:33
    İnşallah, önceki dönem yaptığı hataları bu dönemde yapmaz. İzzet Baysal Vakfı ile uyum içinde çalışmasını,Tıp Fakültesi Hastanesinin teçhizat yönündeki ihtiyaçlarının karşılanması için, yoğun bir şekilde çalışmasını bekliyoruz. Ayrıca sayın Rektörün branşıyla ilgili alanda, Bolu tarım ve hayvancılık üretimine iz bırakacak eserler bekliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.