Yolcu otobüsü yandı kül oldu

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Köroğlu Rampaları mevkisinde İstanbul istikametinde seyir halindeki bir yolcu otobüsü aniden alev aldı. Alevlere teslim olan araç kısa sürede küle dönerken, yangın nedeniyle otoyolda trafik durdu.

Yolcu otobüsü yandı kül oldu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yangın, sabah saatlerinde TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm aracı sardı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak otobüs tamamen yanarak demir yığınına döndü.

Yangın sırasında yolcuların tahliye edildiği ve yaralanan olmadığı öğrenildi. Yangın nedeniyle TEM Otoyolu’nun İstanbul istikametinde trafik bir süre durduruldu. Otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken, yangının söndürülmesi ve yolun temizlenmesinin ardından trafik kontrollü olarak yeniden açıldı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.