Kılıçdaroğlu’nu etiketleyerek yaptığı paylaşımda, geçmişte yaşananları tek tek anlatmakla tehdit eden Özcan, Muharrem İnce ile yaşanan kurultay sürecine dikkat çekti. “Sn. İnce’nin nasıl kaybettiğini ikimiz de biliyoruz” diyen Özcan, kurultay oyunlarını, milletvekili ve belediye başkanı baskılarını gün yüzüne çıkarabileceğini ima etti.
İşte o dikkat çeken sözlerden bazıları:
“200 belediye, 130 milletvekili baskısını, parti zarar görmesin diye hiç konuşmadık! Ama susmaya ve AKP’nin yaktığı ateşin altına odun atmaya devam ederseniz, ben de bu durumda 2014 dahil tüm CHP Kurultaylarını tartışmaya açarım!”
Özcan, Kılıçdaroğlu’na yönelttiği bu sert mesajla yetinmedi; sözlerinin sonunda bir de uyarı bırakarak, “Yapmayın ve konuşturmayın beni! RTE’nin ekmeğine yağ sürmeyin!” şeklinde ifadelere yer verdi.
Tanju Özcan’ın bu çıkışı, sadece kişisel bir hesaplaşma mı, yoksa yaklaşan CHP Kurultayı öncesinde yeni bir hizalanmanın habercisi mi? Cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak.