Siyasi ve iş hayatını İstanbul ile Ankara ekseninde sürdüren Düzgün’ün, bir süredir Bolu Belediyesi ve CHP Bolu İl-İlçe yönetimini yakın markaja aldığı biliniyor. Düzgün’ün siyasi hamlesinin detayları henüz netleşmemiş olsa da, aldığımız bilgilere göre CHP Bolu teşkilatında yakın zamanda kartların yeniden dağıtılacak gibi duruyor.
Yaptığımız görüşmede, özellikle bazı il ve ilçe yönetimlerinde görevli isimlerin usulsüz işlere karıştığına dair belgelerin elinde olduğunu belirten Düzgün, bu bilgileri kamuoyuyla ne zaman paylaşacağına ise değinmedi.
Öte yandan, Düzgün’ün son dönemde özellikle akşam saatlerinde Bolu’da sık sık temaslarda bulunduğu ve bu ziyaretlerin kapsamının oldukça dikkat çekici olduğu alınan bilgiler arasında.