Güner 'Özcan Bolu'yu unuttu' dedi

Güner 'Özcan Bolu'yu unuttu' dedi
5 Nisan 2023

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a çok sert sözlerle yüklendi. Güner, “İşi gücü şov. Ulusal basına çıkayım da nasıl çıkarsam çıkayım derdinde. Bolu’yu unuttu. Belediye meclisinde Hacer Çınar’ı yani seçilmiş bir belediye meclis üyesini o şekilde salondan çıkarması tamamen usulsüz bir durum. Tek derdi manşetlere çıkmak” dedi.

Haber : Bülent Velioğlu

AK Partili Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın geçtiğimiz ay yapılan belediye meclisinde Kahramanmaraş depremini konuşulduğu sırada Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hükümeti suçlayan ifadeleri sonrasında Özcan’a plastik su şişesi fırlatması sonrasında ortalık karışmıştı.

Hacer Çınar, pazartesi günü yapılan belediye meclisine katıldı. Belediye Başkanı Özcan, Çınar’ın özür dilemesini istemiş ancak Çınar özür dilemeyince zabıtalar eşliğinde salonda çıkartılmıştı.

“BOLU GİBİ BİR DEDİ YOK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Özcan’ın bu tavrına çok sert tepki gösterdi. Özcan’ın seçilmiş bir belediye meclis üyesine toplantının ahengini bozmadığı sürece hukuki olarak böyle bir hakkının olmadığını ifade ederek, “İşi gücü ulusal haberlerin manşetlerine çıkmak. Bolu gibi bir derdi yok. Ulusal basına çıkayım da nasıl çıkarsam çıkayım derdinde. Bolu’yu unuttu. Allahaşkına Bolu’ya ne yaptı. Tek derdi reklam ve şov” ifadelerini kullandı.

“TANJU ÖZCAN DEVRİNİN SONU GELİYOR”

Hacer Çınar’a yapılanın terbiyesizlik olduğunun altını çizen Suat Güner, “Senin buna hakkın yok. Yaptıklarının hesabını 1 sene sonra yapılacak yerel seçimde soracağız. Bolu halkı her şeyi görüyor. Bolu’yu sahipsiz bıraktılar. CHP belediyeciliğini herkes gördü. Gereksiz şovlar yaparak Bolu’nun sorunlarının üzerini kapatıyor. Çok az kaldı, Tanju Özcan devrinin sonu geliyor. Bunu kendisi de biliyor. Partisi tarafından dışlanmaz ve yapayalnız bir adamın sonunu şimdiden görebiliyoruz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 7 Nisan 2023 - 05:56
    Maalesef, tanju başkan sosyal medyayı ve mikrofonu iyi kullanıyor, gündemde kalmayı çok seviyor, bu bir hizmet değildir, önce tahrik ediyor, tepki gördüğü zaman da dışarı atarım diye tehdit ediyor, bazen efelik yapıyor, bazen bel altı konuşuyor, mv, li iken bolu tam tanıyamamıştı, şimdi daha iyi tanıdı, konuşmaları yüzünden partisi bile taşıyamadı, ihraç etmek zorunda kaldı, vekil iken de, tünel inşaatında kepçenin önüne oturdu, engel olmak istedi, şimdi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.