Güldane Şahin'den çok sert açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin’in yerine Fatma Saraç atandı.

Güldane Şahin'den çok sert açıklamalar
30 Ekim 2023

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nda görev değişimi yapıldı. Uzun yıllar Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Güldane Şahin’in yerine Fatma Saraç atandı.

Güldane başkan ateş püskürdü

Bu gelişmenin ardından eski başkan Güldane Şahin CHP'nin Bolu yönetiminde büyük bir kumpasın olduğuna dikkat çekti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na laf söyleyenlere karşı durduğunu, Türker Ateş'e destek verdiğini, bu sebeplerden dolayı bu görev değişimin yaşandığını söylen Şahin, "Bolu CHP  yönetiminde büyük kumpas. Genel Başkana laf söyleyenlere karşı durduğum ve vekil Türker Ateş'e destek verdiğim için, sözde değişimciler  tarafından vaatler verilerek yönetimdeki kadınların istifa ettirilmesi sonucu Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığından düşürülmüş bulunmaktayım. Her fırsatta genel başkanına laf söyleyen milletvekilini yerden yere vurmaya çalışanlara karşı buradayım. Birleştirmeye geldik diyenler bölmekten başka bir şey yapmadılar. 30 senelik emeğimi kendi hırsları uğruna yok saydılar." şeklinde sert bir açıklama yaptı.

2 yorum yapılmış

  • Sevgi Erdoğan31 Ekim 2023 - 12:42
    Güldane hanımı kendisiyle tanısmam bu arada ama uzaktan hep takdir ederim Her törende her faaliyette her mitingte hep çalışır yazık olmuş
  • Suat Toprak31 Ekim 2023 - 20:38
    Tahsin, Çetin ayağına kurşun sıkmış, bu kara leke ile çalışacaklar şimdi öylemi, bu aklı onlara kim verdi ise çok ayıp etmiş, kadın 30 senedir çalışıyor, kaç milletvekilliği ve belediye başkanlığı kazandirmiş Tanju beye, böyle olmamalıydı, eee iyi düşün öyle oy ver bundan sonra bolu da chp ye ey halkım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.