Gençler için mükemmel proje

Gençler için mükemmel proje
25 Nisan 2016

Son yılların en kapsamlı gençlik projesi Seben Derneği Proje Açılış Toplantısı AİBÜ Kültür Merkezi Pembe Salonda yapıldı.

Açılış toplantısına Bolu Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Bahar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AİBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr Erdal Bekiroğlu, Seben Derneği Başkanı Doç. Dr Selami Eryılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve Seben Derneği üyeleri katıldı. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, "Ne Sen Ne Ben önce Seben diyerek çıktığımız bu yolda bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyor hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Doğanın Cenneti Seben Gençliği İle Bütünleşiyor projesini çok önemsiyoruz. Çünkü gençlerimiz bizim geleceğimiz. Vatana millete hayırlı olacak, aktif, dinç, birlik ve beraberlik içinde hareket edecek bizim geleceğimiz olan gençler için onların ilgi ve alakasını doğa ve spor ile buluşturup proje bünyesindeki aktiviteleri onlarla birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Katılımcı gençlere  Yrd. Doç. Dr. Güçlü Özen tarafından temel doğa sporları eğitimi verilerek çadır kurma, takım ruhu ve uyum sağlama gibi aktiviteler yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.