Gazeteci Yazar Yılman'dan Bolu değerlendirmesi

Gazeteci yazar Sevilay Yılman, Bolu’daki seçim atmosferini değerlendirdi ve yaptığı açıklamada “Şaka maka ama bence Bolu 31 Mart sonrası en milliyetçi, en ulusalcı şehir ünvanına kavuşabilir…” dedi. 

Gazeteci Yazar Yılman'dan Bolu değerlendirmesi
13 Mart 2024

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 20 gün kala Habertürk Gazetesi eski köşe yazarlarından gazeteci yazar Sevilay Yılman, Bolu’daki seçim atmosferi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolulu seçmenin milliyetçi damarlarını okşayarak oy almaya çalıştığını belirten Yılman, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın ise Özcan’ın ensesinde olduğunu vurguladı.  Son gerçekleştirilen anketlerde ise Yılman’ın paylaşımlarını destekler sonuçlar ortaya çıktı. Bolu’da gerçekleştirilen son ankette Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın, az bir farkla Tanju Özcan’ın arkasında olduğu belirtildi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.