Fırat Gül şanslı geldi

Fırat Gül şanslı geldi
10 Mart 2020

TFF 1. ligde zor günleri atlatmak isteyen Boluspor Keçiörengücü galibiyetinin ardından Adanaspor'u da yenerek 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Lİgde 16 maçlık kazanamama serisini hafta sonu Ankara'da sonlandıran kırmızı beyazlılar ligde yakın takipçisi Adanaspor ile evinde karşılaştı. Sahaya Mosquera, İsmail, Cumali, Melih, M. Eskihellaç, Gökhan, Seth, Fethi, Halilovic, Kidric, M. Durak onbiri ile çıkan Fırat Gül'ün öğrencileri ilk yarıda etkili olamazken, 15. dakikada Etame'nin golüne cevap veremeyince soyunma odasına 1-0 geride gittiler. 2. yarıda topa daha çok sahip olan Boluspor rakip kalede fazla etkili olamazken, konuk ekip kontra ataklarla daha net gol pozisyona giren taraftı. Kırmızı beyazlılarda yapılan oyuncu değişiklikleri sonrası 82'de İsmail Konuk ve 86. dakikada Gökhan Sazdağı 5 dakika attıkları goller ile kırmızı beyazlıları 3 puana taşıyan isimler oldular. Boluspor tribünlerinin ölüp ölüp dirildiği maçı Boluspor kritik bir 3 puanla tamamlarken, son iki maçta haneisne yazdırdığı 6 puanla ligdeki puanını 24 yaptı ve maç fazlası ile Osmanlıspor'un 2 puan önüne geçerek haftalar sonra ateş hattının içinden dışarı çıkmayı başardı. Kırmızı beyazlılar 28. hafta maçında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.