Filenin sultanlarından büyük başarı

Filenin sultanlarından büyük başarı
8 Mart 2020

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. liginde ilk kez Batı grubunda yer alan ve mütevazi bir bütçe ile harika işler yapan Bolu Belediyespor kadın voleybol takımımız ligin son maçında play-of'a kalmayı başardı.

Evinde son maçta Göztepe'yi 3-1 yenen filenin sultanları ilk 4 takımın içinde yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Grupta yarıştığı Karşıyaka'nın da puan kaybetmesi ile ligi 4. sırada bitiren Bolu Belediyespor kadın Voleybol takımımız Bursa'da ki finallerde Sultanlar ligi için mücadele edecek. Filenin sultanları zozlu maçta Göztepe'yi 25-17, 25-20 ve 25-12'lik setlerle yenmeyi başardı. Bu sonuçla Bolu Belediyespor Karşıyaka'yı saf dışı bırakarak adını play-of'a yazdırmayı başardı. RASİM BAŞKAN TEBRİK ETTİ Yeşil beyazlı temsilcimizin sahasında oynadığı hiç bir maçı kaçırmayan Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir ekibimizin zorlu Göztepe maçında da tribündeki yerini aldı. Maç öncesi iki takım sporcularına Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil veren Özdemir, Göztepe maçının 3-1 kazanılmasının ardından  Bolu Belediyespor başkanı Sinan Barut, teknik heyet ve sporcularla birlikte Karşıyaka Edremit Belediyespor maçını telefondan takip etti. O maçın 2-2'ye gelmesi ile birlikte adını play-of'a yazdıran Bolu Belediyesporlu oyuncularla başarıyı kutlayan Özdemir maç sonunda yaptığı açıklamada "Türkiye Voleybol Federasyonu Kadın 1. Liginin son haftasında İzmir temsilcisi Göztepespor'u deviren ve Play-Off yarı final maçlarını oynamaya hak kazanan Bolu Belediyespor Voleybol Takımımızı, teknik heyetimizi, kulüp başkanımızı ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Sizlere inanıyoruz; Bursa'da gerçekleşecek Play-Off'larda da büyük başarılara imza atacaksınız" dedi. BAŞKAN SİNAN BARUT'TAN  TEŞEKKÜR

Bolu Belediyespor kulüp başkanı Sinan Barut zor ligde önemli rakipleri geride bırakarak Play-Of'lara kalan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımızı tebrik etti. Başkan Barut bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu sezon batı grubunda yer alan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının ilk kez bu grupta yer aldığını altını çizerek şunları söyledi. "Önceki yıllara oranla daha mütevazi bir bütçe ile sezon başı hazırlık yaptık. İnandığımız Salih hoca ve teknik ekibimiz ile bu yola çıktık. Beklemediğimiz bir şekilde batı grubunda yer aldık. İyi başladığımız sezonda beklemediğimiz sakatlıklar zaman zaman bizi sekteye uğratsa da, son dakikaya, son düdüğe kadar yılmadık, bırakmadık. Artık önemli bir başarının sahibiyiz, play-of'lardayız. Bu başarı tabi ki benim yönetici arkadaşlarımın teknik heyetin yada sporcuların değildir. Bu başarıda başta Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın, iş adamlarımızın, taraftarlarımızın, basınımızın Bolu halkının büyük katkısı vardır.. Bu tür başarılar birliktelik ile gelir. İnanıyorum Play-Of'lar da Bursa'da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu konuda sporcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyorum. "dedi. Başkan Barut ayrıca "Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın projesinde yer alan daha çok kitleye ulaşan, daha çok vatandaşımıza spor yaptıran bir kulüp olma hüviyetine adım adım ilerliyoruz. Bu bağlamda voleybol takımımız kulüp olarak lokomotifimiz olsa da, her alanda her spor dalında Bolu'ya hizmet eden bir kulüp olacağız" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.