Feridun Yılmaz'ı partiden ihraç ettirme operasyonu yaptılar

Gazeteci Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre CHP Meclis Üyesi Feridun Yılmaz'ın disipline sevk edilmesi için Merkez İlçe Yönetimi oylamayla karar alıp konuyu İl Yönetimine iletti. İl Yönetimi, Merkez İlçenin bu kararına "olmaz" yanıtı verdi.

Feridun Yılmaz'ı partiden ihraç ettirme operasyonu yaptılar
15 Şubat 2024

Bu hafta başında Çetin Uç başkanlığında toplanan CHP Merkez İlçe Yönetimi, CHP Belediye Meclis Üyesi, Bolu'nun sevilen ismi Feridun Yılmaz'ı 3 defa gurup toplantısına katılmadığı için İl Disiplin Kuruluna sevk edilmesi için oylama ile karar alıp bu kararı CHP İl Yönetimine iletti.

CHP Merkez İlçe Feridun Yılmaz'ın partiden ihraç edilmesi için aldığı bu kararı İl Yönetimine iletti. İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu Üyeleri bu talebe ve karara olumsuz yanıt verdi ve Feridun Yılmaz disiplin kuruluna sevk edilmedi.

1 yorum yapılmış

  • Bolu lu15 Şubat 2024 - 22:14
    Genel başkanlarına küfredenleri partide ihraç etmeyenler, şimdi 3 kere toplantıya katılmadı diye partiden ihraç talep etmek aymazlıktır, yoksa ilçe başkanının br kuyryk acısımı var Syın Feridun Yılmaz dan, işn için de derin mevzlar var..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.