Fehmi Küpçü hızlı trenden yüklendi

Fehmi Küpçü hızlı trenden yüklendi
13 Mart 2021

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için randevu talebi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan’ın öncelikli konuluları olduğunu belirten Milletvekili Küpçü, “Biz Bolu’nun menfaati olan her şeyin takipçisiyiz. Bu süreci de takip ediyoruz. Ama milletin hayalleri ile hızlı trene binip goygoyculuk yapmasın” dedi.

Haber: Sefa GÜNAY

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi içinCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan defalarca randevu talebinde istemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan’ın goygoyculuk yaptığını belirten Milletvekili Küpçü, “Önce kendi genel başkanını arasın. Yada dün kendi yol arkadaşı olan Muharrem İnce’yi arasın. Kendi kurumsal çizgisi üzerinde siyaset yapsın” dedi.

“GOYGOYCULUK YAPMASIN”

Başkan Özcan’ın Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi konusunda goygoyculuk yaptığını söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü,“Biz Tanju Bey üzerine veya söylemleri üzerine siyaset yapmıyoruz. Dün Güney Çevre Yolu ile ilgili kendisi belediye meclis üyesiyken attığı imzanın arkasında durmayıp, çıkıp kamuoyunda ‘Bolu da tarım arazileri gidiyor’ diyerek goygoyculuk yapıyor. Hızlı tren nereden geçecek? Havadan geçecek hali yok. Yine Bolu’dan geçecek. O günde söyledim bu günde söylüyorum.  Biz Bolu’nun menfaati olan her şeyin takipçisiyiz. Bu süreci de takip ediyoruz. Ama milletin hayalleri ile hızlı trene binip goygoyculuk yapmasın. Onun daha öncelikli konuları var. Önce kendi genel başkanını arasın. Yada dün kendi yol arkadaşı olan Muharrem İnce’yi arasın. Kendi kurumsal çizgisi üzerinde siyaset yapsın. Yerel siyaset içinde her türlü katkıyı veririz. Ama Genel siyaset ile ilgili bence o doğrultuda riayet etsin” ifadelerini kullandı.

8 yorum yapılmış

  • Bolu da Bolu13 Mart 2021 - 17:11
    Haydi Fehmi KÜPÇÜ görelim senin iş bitiriciliğini de hızlı trenide BOLU'da. Goygoyculuk mu laf ebeliği mi Bolulular karar versin.
  • Vatandas13 Mart 2021 - 17:20
    Bolunun haklarini yukarida savunamayan bu zat yerelde propaganda yapmaya calisiyor.Vatandas Ona Bolu`da sokakta raslasa tanimiyor.Mecliste bile parmak kaldirip indirmekten baska bir sey yapmiyor.
  • İYİLER13 Mart 2021 - 21:40
    bolu milletvekili bu zat bolunu ilçeleri dahil nereye ne yapmış kime yardım etmiş bedavadan maaş işleri gücleri gerede diger ilçelere bakan yok bolu artık uyansın
  • Tuncay 13 Mart 2021 - 22:29
    Goygoycu kim Bolu biliyor sizsiniz artisler
  • Ahmet kurt13 Mart 2021 - 22:37
    Neden vekiller bir belediye başkanıyla bu kadar uğraşırlar başkanın eksiyi varsa gelecek Okan bir seçimlerde yaptıklarıyla yapamadıklarını masaya yatırılır seçmen hesabını sandıksa keser syn vekilim geçenlerde geredeye gittiğimde bilbortlarda geredeye ceza evi açıyoruz pankartları yapıştırılmıştı ve övünülüyordu nasıl bir duygu bir vekil kazasına ceza evi açıyoruz diye övünür asıl biz nerde hata yaptık ceza evlerini kapatacağımız yerde neden açma
  • Bolulu14 Mart 2021 - 21:17
    Bu tavırla sizin Bolu'da başarılı olmanız sıfır Tanju bey çok uzun süre başkan kalir
  • Salih Kaplan 14 Mart 2021 - 22:07
    Artık herkes farkında,tek yetkinin mutluğu para etmiyor millet aç,fehmi bey talimat gereği siyaset yapıyor ama alan dar hırsız diyemediği için 'goygoy'diyor
  • Sabahat 15 Mart 2021 - 00:18
    Başkanımız tanju beyle uğraşmayın yıllarca ak parti il başkanlığındaki kapıları eskittim gele gide iş istedim iş yok yardım istedim yardım yok ordakiler koltukları baki sanıyor allahıma havale ediyorum beni aptal sanıyorlar herkes kendi adamını alıyor biz kalıyoruz ayrımcılık yapılıyor defalarca telefonla da aradım halimi arz ettim tok acın halinden anlayamaz onlar oturmuş koltuğa aybaşı maaşlar tıkır-tıkır geliyor bu dünya sultan süleymana kalmam

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.