Fatih Metin müjdeyi verdi

Fatih Metin müjdeyi verdi
27 Kasım 2020

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Tarım  ​İl Müdürlüğünce kuruluşu 28 Şubat 2020 tarihinde onaylanan ve projeye yönlendirilen S.S. Demirciler Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifine sağlanacak hibe destek tutarını duyurdu.

Haber: Aslı AKIŞ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçtiğimiz haftalarda Demirciler Köyünde kurular Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etmiş, üreten kadınlara desteklerinin devam edeceğini dile getirmişti. Kooperatifin Bolu’ya ve Bolulu kadınlara örnek olacağını da belirttiği ziyaretinde “Sizleri destekliyoruz. Sizlerin yanındayız. Bu kooperatifin daha aktif olması için daha fazla ürün üretebilmesi için sizlere daha fazla destek olacağız” demişti.

“EMEK VEREN KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sosyal medya hesabından, kadın kooperatiflerinin çoğalmasına örnek olacak Gelincik Kadın Kooperatifine sağlanan desteği paylaşan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “Gayret sizden, destek bizden. Kadın Kooperatiflerimizin çoğalmasına örnek olacak olan Gelincik Kadın Kooperatifine bu yıl 1.2 milyon TL hibe desteği sağlayacağız. Emek veren kadınlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Demirciler Gelincik Kadın Kooperatifi Bolu” ifadelerini kullandı.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.