Fatih Metin Bolu basını ile bir araya geldi

Fatih Metin Bolu basını ile bir araya geldi
20 Ağustos 2020

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu Basınının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Özgür Bolu internet sitesi editörü Bülent Velioğlu, Bolu Gündem Gazetesi sahibi Hüseyin Aykan, Bolu Takip Gazetesi sahibi Mehmet Ali Atalay, Köroğlu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Ahmet Gülen, Bolu Havadis Gazetesi Sahibi Mehmet Demirci, Bolu Gazetesi internet sitesi editörü Caner Güngör, Bolu Olay Gazetesi Yazıişleri Müdürü ve BGC Yönetim Kurulu Üyesi Okay Özcan, Bolu Takip Gazetesi Yazıişleri Müdürü Hakan Aydın gibi isimlerin katıldığı toplantıda Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile birlikte İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Başkanı Kazım Konak, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve AK Parti Basın Danışmanı Gökhan Aydın'da hazır bulundu.

Hali hazırda Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Bolu'daki çalışmaları ile ilgili bilgi veren bakan yardımcısı Fatih Metin ülke genelinde bakanlık olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.