Esnafın ATM tepkisi

Esnafın ATM tepkisi
11 Temmuz 2019

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı ikinci toplantısında taşınması gündem de olan ATM’lerin yerlerini belirledi. Bolu Belediyesi şu anlık 6 noktaya ATM’leri taşıyacak. Fakat Belediye meclisinin aldığı bu karar bölge esnafı tarafından tepkiyle karşılandı. Esnaf şehrin göbeğindeki ATM'lerin merkeze uzak yerlere taşınmasının kendilerine zarar vereceğini dile getirdiler.

Bankalara ait ATM’lerin vatandaşların rahat ulaşılabilmesini sağlamak amacıyla Belediye’nin belirlediği yerlere taşınması konusu Bolu Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunda gündeme gelmişti. Konunun detaylı incelenmesi için ve yeni yerlerin belirlenmesi için konu imar komisyonuna sevk edilmişti.

İmar komisyonu, ilgili gerekli incelemelerini tamamlamasının ardından konu Temmuz ayı ikinci toplantısında Meclis gündemine geldi. Komisyonun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda banka ATM’lerinin ilk etapta Belediye’ye ait 6 noktaya yerleştirileceğini açıklandı.

ESNAF TEPKİ GÖSTERDİ Alınan bu karar sonrası özellikle o bölgede ticaret yapan esnaf tepki gösterdi. Esnaflar ATM'ler sayesinde burada bir hareketlilik yaşandığını ATM'lerin şehir merkezinden uzak yerlere taşınmasının anlamsız olduğunu dile getirdiler.

ATM’LERİN YENİ YERLERİ ŞU ŞEKİLDE

İhsaniye Mahallesi Pazar çıkışı,

Kılıçarslan Mahallesinde SEDAŞ’ın olduğu alana

Gölyüzü Mahallesi Tahvili Mehmet Paşa Caddesine

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinin olduğu alana

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerine

Atatürk Orman Parkı Köroğlu Sofrasının batısına yerleştirilecek.

2 yorum yapılmış

  • Mehmet İka13 Temmuz 2019 - 20:56
    Esnafda haklı vatandaşta bende eskileri yerinde kalacak zannediyordum başka bir gündem bulamadınızmı hiç itiraz eden ve aydınlatan bir encümen üyesi çıkmadımı acaba ?
  • Aslı...11 Temmuz 2019 - 13:03
    Böyle bir saçmalık olamaz heralde,oralarda gereklı yerlerde zaten var,merkezde hepsının olması gerekıyo ve yerlerıde gayet iyi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.