Ersan Türkoğlu Caner Güngör'e konuştu

Ersan Türkoğlu Caner Güngör'e konuştu
8 Haziran 2023

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından hemen hemen hrgün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nu sosyal medya üzerinden istifaya davet eden Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu tutumuyla ilgili CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu gazeteci Caner Güngör'e konuştu.

Türkoğlu CHP'de kongre sürecinin başladığına dikkat çekerek, "Başkan Tanju beyin bizzat kendisinede söyledim. Yaptığı bu şey çokta hoş değil. Zaten kongre süreci başlamıştır. Bu partinin kurulları vardır. Sosyal medya üzerinden yapılan her şey onu yapan kişiyi bağlar. Doğal olarak Tanju beyin yaptığı paylaşımlar kendisinin düşüncesidir ve bizi bağlamaz. Herkesin onun gibi düşünmediğini de biliyorum. Dediğim gibi partimizde genel başkanımızı seçecek olan delegelerimizdir. Böyle sosyal medya üzerinden yapılan bu paylaşımları doğru bulmuyorum ve bunu bizzat kendisinede ilettim" dedi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.