En güvenli organizasyonlar Abant Yeşil Vadide yapılıyor

En güvenli organizasyonlar Abant Yeşil Vadide yapılıyor
13 Ağustos 2020

Abant Dereceören köyü yolunda bulunan Abant Yeşil Vadi Konaklama tesisleri muhteşem manzarası ve hizmetiyle büyük beğeni topluyor. Yeşil Vadi Konaklama tesisleri adeta bir cennet bahçesini andırırken koronavirüsten uzak, sosyal mesafenin kolayca uygulanabileceği bahçesiyle evlenecek çiftlerinde gözdesi halinde.

Tesisin genç işletmecisi Emre Koçyiğit, "Şehir hayatının kalabalıklığından ve gürültüsünden sıkılanlara huzur dolu ve sakin bir tatil isteyenlere temiz hava, bol oksijen ve orman manzarası eşliğinde konukseverliğimiz ve güleryüzlülüğümüzle hizmet vermekteyiz. Abant Yeşil Vadi Konaklama Evi'nde orman manzarası eşliğinde doğal köy yapımı lezzetleri keşfederken, doğanın içinde yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Tesisimiz Abant'a yalnızca 10 km (10 dakika) uzaklıkta bulunmaktadır. Hizmetlerimiz; 24 saat sıcak su, Kablosuz internet bağlantısı, Haftasonları köy fırınında pişen sıcak ekmek, serpme köy kahvaltısı, Eğlenceli alabalık havuzu, 24 saat ücretsiz semaverde çay, İstek üzerine taş fırında kuzu çevirme, Orman yürüyüşüne imkan, Bahçede mangal, salıncak, hamak, sallanan kamelya, olta balıkçılığı (mercan balığı.) Abant Yeşil Vadi Konaklama Evi'nin kapısından içeri girdiğinizde evinizde hissetmenizi isteriz. Anılarla biriken bir uğrak noktanız olsun, giderken yüzünüzde güzel bir tebessüm ve güzel bir dosttan geçici ayrılmanın hafif bir hüznü ve içinizde yenilenmenin enerjisiyle yola tekrar koyulun isteriz" dedi.

DÜĞÜN İÇİN MUHTEŞEM BİR ORTAM

Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafenin çok önem taşıdığı günümüzde özellikle düğünler için Abant Yeşil Vadi muhteşem bir ortam sunuyor.

Emre Koçyiğit, düğünlerde sosyal mesafe ve hijyenin önemine dikkat çekerek, "Mutluluğa ilk adımlarını atacak çiftlerimiz için muhteşem düğün organizasyonları düzenliyoruz. Sürekli hijyen uygulaması yapılan bahçemiz, açık havada sosyal mesafe şartlarının uygulanması için oldukça uygun. Tesisimizde gönül rahatlığıyla düğün, sünnet, nişan gibi organizasyonlarınız yapabilirsiniz" dedi.

Adres: Abant yolu üzeri Dereceören Köyü - Bolu Tel: 0374 237 10 01 Gsm: 0542 313 34 37 - 0541 778 14 14

1 yorum yapılmış

  • turuncu13 Ağustos 2020 - 14:39
    Abant Yeşil Vadi konaklama ve kahvaltı hizmetiyle zaten harika bir ortam yaratıyordu, şimdi organizasyon hizmeti de eklenmiş bence harikulade görünüyor, seneye düğünümü yapmak için rezervasyonumu yaptım bile :) teşekkürler Abant Yeşil Vadi ailesi ❤️

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.