Düzce 32 milyonu kaptı, bize kurbağalı havuz kaldı

Düzce 32 milyonu kaptı, bize kurbağalı havuz kaldı
1 Temmuz 2020

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Düzce merkez ile ilçeler Çilimli, Akçakoca, Cumayeri, Gölkaya ve Yığılca'da yapacağı 32 Milyon TL’lik yatırımın protokolü imzalandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binada yapılan törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bugün günlerden Düzce. Bakanlık olarak yeni normalleşme süreci sonrası hiç durmadan aşamalarımızı daha yukarı taşıma adına protokollerimizi geçtiğimiz hafta başlattık. Medeniyetin beşiği, hem insanı hem tabiatıyla eşsiz bir ilimiz için bugün itibariyle hem spor hem gençliğimiz adına hayırlı bir protokolü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yapacağımız çalışmaların gerek gençliğimiz gerekse sporumuz noktasında Düzce’miz, yarınlarımız için hayırlar, bereketler getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Protokoller kapsamında Düzce merkez ile ilçeler Çilimli, Akçakoca, Cumayeri, Gölkaya ve Yığılca'da yapılacak yatırımlar şu şekilde:

- 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası
- 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu yapımı
- 5 adet gençlik merkezi yapımı
- 5 adet cep gençlik merkezi yapımı
- Bireysel sporlar için 5 adet cep spor salonu yapımı
- 1 adet tenis kortu yapımı
- Futbol sahası ve stadyumdan oluşan 2 adet spor tesisinin bakım ve onarımının tamamlanması yatırımların hayata geçirilmesi.

BİZİMKİLER DAHA YÜZME HAVUZUNU BİTİREMEDİ

2015 yılında yapımına başlanan ve 2017 senesinde bitmesi planlanan Olimpik Yüzme Havuzu bugüne kadar bitirilemedi. 

İnşaat halindeki binada çalışmalar tamamen dururken milyonluk tesisin duvarları çökmeye başlarken havuzda biriken sularda da şimdilerde kurbağalar yüzüyor.

2015 yılında Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ında katkılarıyla Karaçayır'da yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzunun ihale şartnamesi gereği 2017 yılında teslim edilmesi gerekiyordu. Fakat ihaleyi alan firma ihale feshi için bakanlığa müracaat edince kaba inşaatı neredeyse bitmek üzere olan Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamen durdu ve bugüne kadar bir çivi dahi çakılmadı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.