Durak, "Belediye personeline sahip çıktı"

Durak, "Belediye personeline sahip çıktı"
6 Temmuz 2023

MHP İl Başkanı İlhan Durak, Başkan Tanju Özcan'ın Ankara yürüyüşünde Belediye imkanlarının seferber edilmesine ve hergün belediye personelinin otobüslerle yürüyüş güzergahına taşınmasına tepki gösterdi. Durak, "Nereye, nasıl, kiminle yürüyorsanız yürüyün. Kimin tavşan atleti oluyorsanız olun. Bolu için çalışan Belediye personelimizin yakasından düşün" dedi.

Durak konuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Bolumuza hiçbir faydası olmayan siyasi hırs ve kavgalarınıza, helaliyle maaşını alıp evine ekmek götürme derdinde olan kıymetli Belediye personelimizi alet etmeyin.

Belediye çalışanlarımız; birilerinin ‘katılacaksınız’ zorlaması, diğerlerinin ‘giderseniz sonucuna katlanırsınız’ tehdidi arasında bırakılamaz.

Nereye, nasıl, kiminle yürüyorsanız yürüyün. Kimin tavşan atleti oluyorsanız olun. Bolu için çalışan Belediye personelimizin yakasından düşün" şeklinde paylaşım yaptı.

1 yorum yapılmış

  • HALKTAN BİRİ6 Temmuz 2023 - 13:20
    Kendi kirli emellerine çalışan insanları kullanarak, kalabalık oluştursun diye, zorunlu izin kullandırıp, kendisine yürüyen topluluğu oluşturmak adına çok çirkin ve siyaseten de utandıran bir davranıştır. etrafında toplanıp yiyicileri nerede ki, Evine ekmek götürmek için alın teri döken garibanları güneşin altında yürütüyor. Siyasal geleceğini, gariban emekçileri kullanarak koruyamazsın. tutarlı siyaset yaparak siyaseten ayakta kal.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.