Doğanay’dan Ağrı Teşkilatlarına ziyaret

Doğanay’dan Ağrı Teşkilatlarına ziyaret
14 Şubat 2022

AK Parti İl Başkanlığı görevinin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen Nurettin Doğanay, Ağrı AK Parti Teşkilatlarını ziyaret etti.

Ağrı’da iki günlük bir çalışma programı gerçekleştiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; Ağrı programı kapsamında Ağrı İl Başkanlığı ziyareti sonrası ilk olarak Taşlıçay ilçesine gitti.

Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ile birlikte Taşlıçay İlçesine giden Doğanay burada; AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ve Partililerce karşılandı. İlçe Başkanlığının ziyaretinde bir de temayül yoklaması gerçekleştiren Doğanay burada gün boyu ilçede temaslarda bulundu.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ağrı programının son günüde ise Doğubayazıt AK Parti Teşkilatlarını ziyaret etti.

Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ile birlikte Doğubayazıt’a giden Doğanay’ı, Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar ve çok sayıda partili karşıladı. Doğanay başkanlığında burada da temayül yoklaması yapan Doğanay, AK Parti Doğubayazıt Teşkilatlarında geçmiş dönem İlçe Başkanlığı yapmış Partililerin yanı sıra STK temsilcileri ve şehrin kanaat önderleriyle gün boyu çeşitli görüşmelerde bulundu.

Ağrı ziyareti için açıklamada bulunan AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “Genel Merkezimiz tarafından Ağrı Teşkilatlarımızda yapılması planlanan temayül yoklamalarını gerçekleştirmek ve Teşkilatlarımızla istişarelerde bulunmak amacıyla Ağrı’da iki günlük bir çalışma programı gerçekleştirdik. Doğu Anadolu Bölgesinde bu yıl ziyaret ettiğim Elazığ, Erzurum, Kars, Malatya ve Batman illerimizde yakınen gözlemle şansını bulduğumuz Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven ve sevgiyi, AK Parti kadrolarına olan inancı Ağrı ve ilçelerinde de gördüm. Ağrı’da nereye gitsek gerek Partililerimiz gerekse de Halkımızın yakın ilgisiyle karşılaştık. Gördük ki; 2023’e, AK Parti Ağrı Teşkilatları hazır, Ağrı hazır. 2023 yılında da Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde durmak yok, yola devam inşallah” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.