DOĞANAY SOSYAL MEDYADAN ÇEŞME GÖNDERMESİ YAPTI

DOĞANAY SOSYAL MEDYADAN ÇEŞME GÖNDERMESİ YAPTI
27 Mayıs 2020

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sürpriz bir şekilde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, sosyal medya hesabından "Bolu'da bir çeşme yaparsınız ve musluğunu takmak da size nasip olur" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  İstanbul'da tarihi yarımadada yer alan 3. Ahmed çeşmesi’nin restorasyonun sonrasında gerçekleşen törende musluktan su akmasının fotoğrafı ve Bolu Belediyesi ziyaretinin fotoğrafını paylaşarak, “ Partisine mensup kabiliyetli Belediye Başkanları sayesinde Türk siyasi tarihinde Genel Başkanlar içinde temel atamama ve açılış yapamama rekoru kıran CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da musluk takacak bir çeşme bile yapamadıklarını öğrenince, dönemimizde yapılan Temiz Su Arıtma Tesisinden gelen su ile demlenen çayı içip gitti.

Dönemimizde başlayan ve AK Parti Hükümeti olarak bir an önce Bolu Halkının kullanması için ciddi destek sağladığımız Karadere suyundan yapılacak çayı içmeye seneye de bekleriz. Kim bilir belki o zamana kadar Bolu'da bir çeşme yaparsınız ve musluğunu takmak da size nasip olur” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.