Doğanay milletvekili gibi karşılandı

24 Haziran 2021

İl Başkanlığından sonra Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü olarak atanan Nurettin Doğanay bölgesine ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Doğanay Elazığ'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

Doğanay, Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Karakoçan, Palu ve Kovancılar, Akçakiraz, Yurtbaşı ve Yazıkonak ilçelerinde teşkilat ve esnaf ziyareti yaptı.

Elazığ İl Başkanlığını ziyaretinde ise Doğanay'ı coşkulu bir parti gurubu karşıladı. Gençlik Kollarından, Kadın Kollarına kadar Doğanay'ı karşılayan partililere hitaben bir konuşma yapan Doğanay, "Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü olarak ilk ziyaretimizi Fırat gibi asil, Fırat gibi coşkun, Fırat gibi coşkulu Gakkoşlar diyarı Elazığ'a gerçekleştiriyorum. Elazığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım mihmandarlığında 3 gün teşkilat ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.  Tüm samimiyet ve misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan Ülküşan Başkanımız, Belediye Başkanımız, Teşkilat Mensuplarımız ve Elazığlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Doğanay Cuma ve Cumartesi günüde ilçe ve teşkilat ziyaretlerini sürdürecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.